62,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Εξοπλισμός και λειτουργία

Με στρογγυλή λαιμόκοψη

Τα μπλουζάκια STIHL ADVANCE είναι κατασκευασμένα από υλικά με εξαιρετική ελαστικότητα που προσφέρουν μεγάλη άνεση. Με υδραπωθητικό υλικό στην εσωτερική πλευρά και υδροαπορροφητικό υλικό στην εξωτερική πλευρά, αυτό το μπλουζάκι slim εφαρμογής μεταφέρει την υγρασία από τη μέσα προς την έξω πλευρά. Τα λειτουργικά μπλουζάκια STIHL ADVANCE στεγνώνουν γρήγορα χάρη στις τεχνικές ζώνες που έχουν ενσωματωθεί. Ιόντα αργύρου (βιοκτόνο προϊόν) προλαμβάνουν δυσοσμία. Σχέδιο αλυσοπριόνου κεντημένο στο μπροστινό μέρος.

Αυτό το μπλουζάκι συνδυάζεται τέλεια με το μακρύ λειτουργικό παντελόνι STIHL ADVANCE. Τα λειτουργικά μπλουζάκια STIHL ADVANCE πλένονται στο πλυντήριο στους 60°C.

Τα μπλουζάκια ADVANCE είναι διαθέσιμα σε μακρυμάνικη και κοντομάνικη έκδοση. Οι πληροφορίες που ακολουθούν ισχύουν και στα μπλουζάκια STIHL ADVANCE και των δύο εκδόσεων:

  • Σύνθεση υλικού: 60% πολυεστέρας, 34% πολυαμίδιο, 6% ελαστάνη
  • Διαθέσιμα μεγέθη: S-XXL
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα μεγέθη στον οδηγό μεγεθών.

Κοντομάνικο λειτουργικό μπλουζάκι ADVANCE: Μπλουζάκι εργασίας με στρογγυλή λαιμόκοψη

Το κοντομάνικο μπλουζάκι STIHL ADVANCE έχει στρογγυλή λαιμόκοψη. Κατάλληλο για επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες, μπορεί να φορεθεί ως εσώρουχο και ως εξωτερικό ένδυμα.

 

Περισσότερες πληροφορίες:
  • Διαθέσιμο χρώμα: μαύρο
ADVANCE Action wear - shirt

Σέρβις και συμβουλές