68,00 €
54,40 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ζώνη γοφών ADVANCE X-Flex: Κεντρικό στοιχείο του αρθρωτού συστήματος ιμάντων STIHL με μεγαλύτερη άνεση

Η ζώνη γοφών STIHL ADVANCE X-Flex υποστηρίζει επαγγελματίες της δασοκομίας ή της κηπουρικής και του τοπίου, καθώς η χρήση της ζώνης μπορεί να προσαρμοστεί πολύ εύκολα. Μπορείτε να εξοπλίσετε τη ζώνη για οποιαδήποτε εργασία και να την επεκτείνετε με διαφορετικές μονάδες, όπως θήκες και στηρίγματα. Ακόμα πιο μεγάλα βάρη κατανέμονται άνετα στις τσέπες, κάτι που υποστηρίζεται περαιτέρω από το αναπνεύσιμο υλικό και το μαλακό επίθεμα σε περιοχές υπό μεγαλύτερη πίεση. Για κούρεμα και άλλες εργασίες με το χορτοκοπτικό σας, μπορείτε επίσης να επεκτείνετε τη ζώνη ισχίου με τη ζώνη STIHL FS ADVANCE X-Flex.

Η ζώνη γοφών είναι το κεντρικό στοιχείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συναρμολογήσετε το σύστημα ζωνών STIHL ADVANCE X-Flex. Προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές:

  • Κρίκο για τον ιμάντα ώμου STIHL ADVANCE X-Flex
  • Κρίκο και θήκη εισαγωγής για τη ζώνη STIHL ADVANCE X-Flex FS
  • Λωρίδα στερέωσης για τσάντες και θήκες

Οι τσάντες και οι θήκες συνδέονται απλώς στη λωρίδα στερέωσης χρησιμοποιώντας στιβαρά κλιπ στερέωσης STIHL από το σύστημα κλιπ που αναπτύχθηκε από τη STIHL. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τα πάντα σε κοντινή απόσταση και το βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα στους γοφούς σας. Η αγκράφα της ζώνης για το κλείσιμο της ζώνης γοφών STIHL ADVANCE X-Flex αποτελείται από περίβλημα αλουμινίου βαρέως τύπου. Το μεσαίο τμήμα της στιβαρής ζώνης γοφών STIHL ADVANCE X-Flex έχει υψηλή αναλογία πορτοκαλί και ανακλαστικές ρίγες για καλή ορατότητα.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το προαιρετικό μαξιλαράκι μέσης STIHL ADVANCE X-Flex στη ζώνη γοφών .

Η ζώνη γοφών διατίθεται σε 3 μεγέθη: Μέγεθος S (78 cm έως 127 cm); Μέγεθος M (89 cm έως 143 cm) και μέγεθος L (98 cm έως 177 cm).

Σέρβις και συμβουλές