Λάδια κινητήρων και λιπαντικά αλυσίδων

FilterIconΦιλτράρισμα

Σύστημα μετάδοσης κίνησης
Grease gun
ΓρασαδόροςΛάδια κινητήρων και λιπαντικά αλυσίδων
16,10 €
Multi-purpose grease
Γράσο Multilub (ψαλίδα μπορντούρας & ηλεκτρικά αλυσοπρίονα)Λάδια κινητήρων και λιπαντικά αλυσίδων
Από
4,40 €Τιμή ανά gr 0,11 €
Heavy duty gear lubricant
Γράσο Superlub FSΛάδια κινητήρων και λιπαντικά αλυσίδων
Από
4,40 €Tιμή ανά gr. 0,11 €
Multioil Bio
Multioil BioΛάδια κινητήρων και λιπαντικά αλυσίδων
5,10 €
SAE 30
Λάδι SAE 30Λάδια κινητήρων και λιπαντικά αλυσίδων
Από
4,70 €
ForestPlus, 1 l
Λάδι αλυσίδας Forest PlusΛάδια κινητήρων και λιπαντικά αλυσίδων
Από
5,60 €’ £γ ¤α 100 ml 0,56 €
Sägekettenhaftöl BioPlus
Λάδι αλυσίδας BioPlusΛάδια κινητήρων και λιπαντικά αλυσίδων
Από
12,60 €Tιμή ανά 100 ml 1,26 €
SynthPlus
Λάδι αλυσίδας SynthPlusΛάδια κινητήρων και λιπαντικά αλυσίδων
Από
7,30 €Tιμή ανά 100 ml 0,73 €
HP 2-stroke engine oil
Λάδι δίχρονων κινητήρων HPΛάδια κινητήρων και λιπαντικά αλυσίδων
Από
2,50 €Tιμή ανά 100 ml 2,50 €
HP Super 2-stroke engine oil
Λάδι δίχρονων κινητήρων HP SUPERΛάδια κινητήρων και λιπαντικά αλυσίδων
Από
21,30 €Tιμή ανά 100 ml 2,13 €
HP Ultra
Λάδι δίχρονων κινητήρων HP ULTRAΛάδια κινητήρων και λιπαντικά αλυσίδων
Από
1,20 €
11 από 11 Προϊόντα

Αξεσουάρ

Γνωρίζουμε ότι θέλετε να χαρείτε τα μηχανήματα STIHL σας για πολλά χρόνια. Γι’ αυτό τον λόγο αναπτύσσουμε συνεχώς τα λάδια κινητήρων και αλυσίδας μας, προσαρμόζοντάς τα στις απαιτήσεις επιδόσεων των μηχανημάτων STIHL.



ΛΑΔΙΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ STIHL: ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ


Είτε πρόκειται για αλυσοπρίονο, κοπτικό μηχάνημα ή αρμοκόφτη – όλα τα μηχανήματα STIHL είναι συνώνυμα με άριστη ποιότητα, πρωτοποριακή τεχνολογία και εξαιρετικές επιδόσεις. Για να χαρείτε μια μακρόχρονη σχέση με τα μηχανήματα STIHL σας, πρέπει να τα χρησιμοποιείτε πάντα με λάδια που προσφέρουν εξαιρετική λίπανση και έχουν υψηλό επίπεδο καθαρότητας. Τα καύσιμα και λιπαντικά μας, τα οποία έχουμε αναπτύξει οι ίδιοι, έχουν ελεγχθεί από χημικής, μηχανικής και πρακτικής άποψης και είναι ειδικά προσαρμοσμένα στα μηχανήματα STIHL. Αυτό σημαίνει ότι το αλυσοπρίονο ή κοπτικό μηχάνημά σας θα ξεκινήσει μέσα σε δευτερόλεπτα, ακόμα και μετά από παρατεταμένο χρόνο ακινησίας. Η γκάμα των καυσίμων και λιπαντικών μας περιλαμβάνει μια ευρεία επιλογή από λάδια κινητήρων, λάδια λίπανσης αλυσίδων και άλλα λιπαντικά. Η πλήρης σειρά είναι διαθέσιμη για παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.



ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΛΑΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ STIHL


Αναπτύξαμε όλα τα λάδια κινητήρων μας οι ίδιοι, για να είμαστε βέβαιοι ότι ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των κινητήρων STIHL. Βοηθούν τα μηχανήματα STIHL σας με δίχρονους κινητήρες να ξεδιπλώσουν πλήρως τις δυνατότητες τους, λιπαίνοντάς τους, ελαχιστοποιώντας τη φθορά και μειώνοντας την εξανθράκωση. Τα λάδια κινητήρων STIHL για κινητήρες for STIHL αναμειγνύονται σε αναλογία 1 προς 50.



Με το ειδικά αναπτυγμένο λάδι κινητήρων μας, καμία απαίτηση δεν είναι υπερβολική. Επειδή το λάδι κινητήρων STIHL δεν αφήνει παρά απειροελάχιστα κατάλοιπα όταν καίγεται, ο κίνδυνος της ανεξέλεγκτης καύσης, της λανθασμένης ανάφλεξης και της αστοχίας του μπουζί είναι πολύ περιορισμένος – έτσι μπορείτε να αξιοποιήσετε τον δυνατό, αξιόπιστο κινητήρα σας στο έπακρο για πολλά χρόνια.



ΛΑΔΙ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ


Για να ελαχιστοποιήσετε τη φθορά και να αποφύγετε την υπερθέρμανση των εξαρτημάτων κοπής λόγω της τριβής ανάμεσα στην αλυσίδα κοπής και τη λάμα, πρέπει να φροντίζετε να υπάρχει πάντα αρκετό λάδι αλυσίδας στο δοχείο του αλυσοπριόνου σας. Το λάδι αλυσίδας λιπαίνει τα εξαρτήματα κοπής με ομοιόμορφο και αποτελεσματικό τρόπο, προστατεύοντάς τα συνάμα.



Σε οικολογικά ευαίσθητες περιοχές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λάδι αλυσίδας BioPlus, το οποίο έχει φυτική βάση, είναι βιοδιασπώμενο και θεωρείται ότι δεν προκαλεί ρύπανση των υδάτων.



Μπορείτε να αγοράσετε όλα τα λάδια κινητήρων και λάδια λίπανσης αλυσίδας STIHL απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL και να ζητήσετε παράδοση στο σπίτι σας.