Μια δυνατή ομάδα στο πλευρό σας

STIHL Δίκτυο λιανικής πώλησης

STIHL  Δίκτυο λιανικής πώλησης

Μόνο ένα προσωπικό σέρβις είναι ένα καλό σέρβις, για το λόγο αυτό αγοράζετε προϊόντα μόνο από το εξουσιοδοτημένο μας δίκτυο λιανικής πώλησης. Μόνο εδώ μπορείτε να πάρετε χρήσιμες σύμβουλες, ποιότητα στο σέρβις αλλά και άψογη εξυπηρέτηση.

Στον επίσημο αντιπροσώπο STIHL βρίσκεστε πάντοτε σε καλά χέρια, επειδή είναι σε θέση να σας δώσει πολύτιμες συμβουλές για το ποιό  μηχάνημα καλύπτει τις ανάγκες σας, την ορθή χρήση του μηχανήματος αλλά και επαγγελματικό σέρβις. ΄Ετσι θα απολαύσετε για μεγάλο διάστημα το μηχάνημα STIHL που έχετε επιλέξει.

Στα καταστήματα των επίσημων αντιπροσώπων STIHL & VIKING θα βρείτε επίσης και τον ειδικό τιμοκατάλογο ΕΡΓΑΣΙΩΝ & ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ στον οποίο μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές καθώς επίσης και τι περιλαμβάνει η κάθε εργασία.

Το επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων σας παρέχει:

Εξυπηρέτηση σε γερές βάσεις

Εξυπηρέτηση σε γερές βάσεις

Από την επαγγελματική χρήση μέσα στο δάσος μέχρι και τις μικρότερες δραστηριότητες στον κήπο θα βρείτε την ποικιλία που αναζητάτε για κάθε είδους εργασία στο εξουσιδοτημένο δίκτυο των αντιπροσώπων μας. Οι αγορές σας φυσικά συνοδεύονται από τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες για την πιο αποτελεσματική χρήση του μηχανήματος. Μπορείτε να βασιστείτε στον αντιπρόσωπό μας,  ξέρει πραγματικά τη δουλειά του.

Σωστές συμβουλές και προσωπική εξυπηρέτηση.

Σωστές συμβουλές και προσωπική εξυπηρέτηση.

Επιθυμούμε να απολαμβάνετε όσον το δυνατόν περισσότερο τα μηχανήματα STIHL & VIKING. Για το λόγο αυτό οι συμβουλές που δίδονται από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μας από την πρώτη κιόλας χρήση αφορούν στο πως θα διατηρήσετε για πολλά χρόνια το μηχανημά σας.

Εξειδικευμένη εξυπηρέτηση προς τον πελάτη

Εξειδικευμένη εξυπηρέτηση προς τον πελάτη.

Η ποιότητα STIHL είναι σχεδόν παροιμιώδης. Αυτός είναι ο λόγος που οι πελάτες μας αναμένουν από τα μηχανήματά μας υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας και αντοχής ακόμα και σε ακραίες απαιτήσεις. Όλα αυτά όμως με την κατάλληλη συντήρηση. Ο αντιπρόσωπός σας είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει σώστα σε αυτό, ώστε να χαίρεστε το μηχανημά σας για πολλά χρόνια.

Αυθεντικά ανταλλακτικά και περελκόμενα

Αυθεντικά ανταλλακτικά και περελκόμενα

Για τα μηχανήματα STIHL η υψηλή αξιοπιστία ακόμα και σε ακραίες συνθήκες είναι αυτονόητη. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι στο μηχανημά σας, η εξυπηρέτηση πελατών STIHL μπορεί να σας παρέχει τα αυθεντικά ανταλλακτικά STIHL, που θα συμβάλλουν σημαντικά στην απόδοση, την ασφάλεια και τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος.

pricelist Τιμοκατάλογος SERVICE STIHL & VIKING

Αναζητήστε τον σε όλα τα καταστήματα αντιπροσώπων STIHL & VIKING και ενημερωθείτε για τις τιμές και τις παρεχόμενες εργασίες.

Tιμοκατάλογος ΕΡΓΑΣΙΩΝ SERVICE & ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ (PDF, 2.04 MB)