139,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επινωτιος ραντιστήρας για επαγγελματική χρήση

Ο χειροκίνητος ραντιστήρας STIHL SG 71 χαρακτηρίζεται από τον στιβαρό σχεδιασμό του και το μεγάλο, διάφανο δοχείο διαλύματος των 18 λίτρων για επαγγελματική χρήση σε μεγάλες καλλιέργειες. Ο επινώτιος ραντιστήρας πίεσης παραδίδεται μαζί με ένα ιδιαίτερα άνετο σύστημα μεταφοράς για ευχάριστη πολύωρη χρήση. Ο αορτήρας μπορεί να συνδεθεί σε δύο διαφορετικές θέσεις για άριστη προσαρμογή στο ανάστημα του χρήστη. Η ανάγλυφη πλάκα πλάτης υποστηρίζει την άνεσή σας ενώ εργάζεστε με την αντλία ψεκασμού του STIHL SG 71.

Η εσωτερική αντλία, που είναι καλά προστατευμένη έναντι ζημιών, συμβάλλει στη μεγάλη διάρκεια ζωής του μηχανήματος. Ο ραντιστήρας STIHL SG 71 διαθέτει μια κεντρική έξοδο σωλήνα στο δοχείο. Καθώς ο μοχλός της αντλίας μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στα δεξιά όσο και στα αριστερά, ο ραντιστήρας είναι εξίσου κατάλληλος για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες χρήστες. Η εργονομική βαλβίδα διακοπής με μανόμετρο επιτρέπει εργασία με υψηλή ακρίβεια. Το κάλυμμα του ραντιστήρα πίεσης STIHL SG 71 περιέχει 3 μεζούρες για γρήγορη δοσολογία. Για εύκολη μεταφορά και φύλαξη μπορείτε να τοποθετήσετε τη μονάδα εκτόξευσης στο ενσωματωμένο στήριγμα του σωλήνα εκτόξευσης.

Για εξειδικευμένες εργασίες μπορείτε να αλλάξετε το μπεκ κοίλου κώνου από ορείχαλκος που παραδίδεται μαζί με το μηχάνημα με άλλα ειδικά μπεκ υψηλής ποιότητας, όπως π.χ. το μπεκ πλήρους κώνου για λεπτή διασπορά. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον ραντιστήρα STIHL SG 71 για άλλες χρήσεις, π.χ. επεκτείνοντας την εμβέλεια με τον προαιρετικό STIHL τηλεσκοπικό σωλήνα.
SG 71

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Carry handle
ΛΑΒΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Διαφανές δοχείο
Διαφανές δοχείο
Central output tube
Έξοδος σωλήνα

Σέρβις και συμβουλές