1.309,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ηλεκτρικός τεμαχιστής με ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα

Μπορείτε να κάνετε την συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου πολύ πιο εύκολη με τον ηλεκτρικό τεμαχιστή STIHL GHE 420. Ο πολύπλευρος αυτός τεμαχιστής σάς βοηθά αποτελεσματικά στον τεμαχισμό μεγάλων όγκων κομμένου υλικού, είτε πρόκειται για σκληρά ξυλώδη κλαδιά και βέργες είτε για πιο μαλακά υλικά όπως φύλλα και υπολείμματα φυτών. Χάρη στον δυνατό ηλεκτροκινητήρα, το μηχάνημα μπορεί να δεχτεί κλαδιά με διάμετρο έως 50 mm. Μετά τις άλλες εργασίες στον κήπο του σπιτιού σας, αυτός ο πολύπλευρος τεμαχιστής θα σας βοηθήσει να μαζέψετε τα κομμένα υλικά.

Η ηχομονωμένη χοάνη τροφοδοσίας με το σύστημα δύο θαλάμων και ειδικό μαχαίρι για κάθε τύπο υλικού σάς επιτρέπει γέμισμα με σκληρά και μαλακά υλικά προς τεμαχισμό. Το δυνατό σύστημα κοπής Multi-Cut 450 του STIHL GHE 420 τεμαχίζει γρήγορα και με ακρίβεια. Το σύστημα μαχαιριών τύπου «σάντουιτς» του STIHL GHE 420 με τα πρόσθετα μαχαίρια και τα δόντια θραύσης του εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα. Ο διακόπτης ασφαλείας one click/one turn που είναι ενσωματωμένος στη βίδα ασφάλισης ακινητοποιεί τον ηλεκτρικό τεμαχιστή αμέσως όταν χρειάζεται. Το φαρδύ σασί του τεμαχιστή κήπου  STIHL GHE 420 εξασφαλίζει τη σταθερότητα και, σε συνδυασμό με τους τροχούς μεταφοράς, την εύκολη μετακίνηση του μηχανήματος.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Χοάνη εισαγωγής (λοξή)
Χοάνη εισαγωγής (λοξή)
Διακόπτης ασφαλείας
Διακόπτης ασφαλείας
Ενσωματωμένα εργαλεία
Ενσωματωμένα εργαλεία

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγ. διάμετρος κλαδιού0-50 mm
Ονομαστική ισχύς3000 W
Ονομαστικός αριθμός στροφών εργαλείου2800 σ.α.λ.
Ονομαστική τάση230 V
Κοπτικό εξάρτημαMulti-Cut 450

Σέρβις και συμβουλές