Άμεση επιλογή προϊόντος Σάρωθρα καθαρισμού

NEOΣάρωθρο KG 550

Στιβαρό σάρωθρο

Γενικά

Για σκούπισμα γύρω από το σπίτι. Σύστημα σάρωσης STIHL MultiClean, κεντρική ρύθμιση ύψους 8 επιπέδων, πλευρικοί τροχοί, κατάλληλοι για εξωτερικό χώρο, τετραετής εγγύηση αντοχής στις νάιλον τρίχες χαμηλής φθοράς.

€259,00*

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

Βασικός εξοπλισμός

 • STIHL MULTICLEAN Zoom
  STIHL MULTICLEAN

  Δύο βούρτσες δίσκων μαζεύουν τη βρωμιά και την οδηγούν απευθείας στο πίσω δοχείο. Επειδή η βρωμιά μαζεύεται μπροστά από το σάρωθρο, τα υπολείμματα δεν μπορούν να κολλήσουν κάτω από το σάρωθρο. Ακόμη και πιο χοντρή βρωμιά, όπως κουτιά ποτών ή πέτρες, μεταφέρονται εύκολα στο δοχείο. Οι σκούπες που προεξέχουν στα πλάγια διασφαλίζουν ότι οι τοίχοι ή τα κράσπεδα καθαρίζονται επίσης.

 • Στιβαρές τρίχες βούρτσας Zoom
  Στιβαρές τρίχες βούρτσας

  Οι τρίχες της βούρτσας είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό νάιλον και συνοδεύονται από τέσσερα χρόνια εγγύηση.

 • Κεντρική ρύθμιση ύψους Zoom
  Κεντρική ρύθμιση ύψους

  Το σάρωθρο μπορεί να ρυθμιστεί για διαφορετικές συνθήκες και επιφάνειες με μία γρήγορη κίνηση. Η ρύθμιση ύψους επιτρέπει επίσης τη ρύθμιση του ύψους της βούρτσας με την πάροδο του χρόνου για να αντισταθμιστεί η φθορά της βούρτσας, δίνοντας έτσι πάντα τη βέλτιστη απόδοση σάρωσης.

 • Δοχείο απορριμάτων Zoom
  Δοχείο απορριμάτων

  Το εντυπωσιακά ευρύχωρο δοχείο κρατά μεγάλη ποσότητα σκουπιδιών, αλλά καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο. Το εργαλείο μπορεί να αποθηκευτεί σε όρθια θέση στο δοχείο για εξοικονόμηση χώρου, χωρίς να χυθεί καθόλου βρωμιά.

 • Κιβώτιο ταχυτήτων εκτεταμένης διάρκειας ζωής Zoom
  Κιβώτιο ταχυτήτων εκτεταμένης διάρκειας ζωής

  Η άμεση μετάδοση βελτιώνει την απόδοση σε σύγκριση με τις μηχανές κίνησης με ιμάντα, καθιστώντας το μηχάνημα ελαφρύτερο στην ώθηση. Οι κυκλικές βούρτσες στρέφονται επίσης προς τα μέσα κατά την όπισθεν, γεγονός που εμποδίζει την αποβολή σκόνης.

 • Πλαϊνοί οδηγοί κύλινδροι Zoom
  Πλαϊνοί οδηγοί κύλινδροι

  Οι κύλινδροι διαχωρισμού στα πλάγια καθοδηγούν το μηχάνημα όταν σκουπίζετε κατά μήκος αντικειμένων όπως τοίχους ή κράσπεδα. Αυτό χρησιμεύει επίσης για την προστασία τόσο του σάρωθρου όσο και του τοίχου από ζημιές.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon el 20/12/2022