279,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Στιβαρά και άνετα στο βάδισμα, επίπεδο προστασιάς 1

Τα δερμάτινα άρβυλα STIHL DYNAMIC RANGER για χειριστές αλυσοπριόνων με ατσάλινο κάλυμμα δαχτύλων και προστασία από κοψίματα προστατεύουν επαγγελματίες και ιδιώτες χειριστές αλυσοπριόνων κατά την εργασία με αλυσοπρίονα STIHL. Προσφέρουν καλή απόσβεση κραδασμών και είναι εξαιρετικά άνετα χάρη στην υφασμάτινη επένδυση με καλές ιδιότητες διαπνοής, την ενδιάμεση σόλα από μαλακή πολυουρεθάνη και το επενδυμένο φόντι. Το πάνω μέρος αυτών των δερμάτινων αρβύλων για χειριστές αλυσοπριόνων ασφαλείας είναι κατασκευασμένο από υδραπωθητικό αγελαδινό δέρμα υψηλής ποιότητας. Η προστασία των αστραγάλων και το αντιολισθητικό, αυτοκαθαριζόμενο αυλακωτό πέλμα των αρβύλων προσφέρουν καλό κράτημα και σταθερότητα. Τα άρβυλα STIHL DYNAMIC RANGER για χειριστές αλυσοπριόνων έχουν ανθεκτικό δέσιμο. Η αντοχή τους στη φθορά και η προστασία από τριβή εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα άρβυλα DYNAMIC RANGER είναι εγκεκριμένα για την κατασκευή ορθοπεδικών πάτων σύμφωνα με τον κανόνα 112–191 του γερμανικού οργανισμού ασφάλισης έναντι εργατικών ατυχημάτων DGUV.

Περισσότερες πληροφορίες:
  • Υλικό: δέρμα αγελάδας
  • Διαθέσιμο χρώμα: μαύρο
  • Διαθέσιμα μεγέθη: 36-50 (ο πάτος διαφέρει στα νούμερα 36-38 και 48-50).
  • Βάρος (νούμερο 42): 1,9 kg
  • Κατηγορία προστασίας από κοψίματα: 1
  • Πρότυπα DIN EN ISO: 20345 S2, 17249
  • Ύψος: περίπου 20 cm
Αυτά τα άρβυλα για χειριστές αλυσοπριόνων έχουν λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Standard από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).
leather chainsaw boots RANGER

Εξοπλισμός και λειτουργία

Ατσάλινο ψίδι
Ατσάλινο ψίδι
Schnittschutz
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΠΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ύψος άξονα20 cm
Μέγεθος36-50
Χαλύβδινο κάλυμμαJa
Χαλύβδινη ενδιάμεση σόλαNein
Επίπεδο προστασίας1

Σέρβις και συμβουλές