355,00 €
319,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ηλεκτρική μηχανή γκαζόν RME 443: Αποτελεσματική φροντίδα γκαζόν

Η ισχυρή ηλεκτρική μηχανή γκαζόν STIHL RME 443 είναι κατάλληλη για μεσαίου μεγέθους γκαζόν έως 600m2. Μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα το προτιμώμενο ύψος χόρτου χρησιμοποιώντας την κεντρική λειτουργία ρύθμισης του ύψους κοπής, η οποία προσφέρει έξι επίπεδα που κυμαίνονται από 25 mm έως 75 mm. Η λειτουργία ανακούφισης του καλωδίου από το τράβηγμα διασφαλίζει ότι το φις δεν αποσυνδέεται εάν τραβήξετε το καλώδιο ενώ κουρεύετε το γκαζόν. Ο ελιγμός της συμπαγούς ηλεκτρικής μηχανής γκαζόν είναι εύκολος και βολικός χάρη στους τροχούς ομαλής κίνησης, ενώ οι πλευρικοί αεραγωγοί στο καλάθι κατευθύνουν τον αέρα προς το έδαφος κατά τη διάρκεια του κουρέματος, έτσι ώστε η μηχανή γκαζόν και ο χρήστης να προστατεύονται από τα ιπτάμενα χώματα. Το πτυσσόμενο δοχείο συλλογής χόρτων 55 λίτρων με ένδειξη στάθμης πλήρωσης σας δείχνει πότε πρέπει να αδειάσετε το δοχείο συλλογής της ηλεκτρικής ηλεκτρικής μηχανής RME 443. Οι λαβές μεταφοράς του χλοοκοπτικού μηχανήματος καθιστούν εύκολη τη μεταφορά του. Εάν θέλετε να εφαρμόσετε τα κομμένα χόρτα ως κομμένο υλικό, μπορείτε να μετατρέψετε την RME 443 σε πολυκοπτικό μηχάνημαTM τοποθετώντας το κατάλληλο κιτ κομμένου υλικού.

Ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήση σε κατοικημένες περιοχές

Αν θέλετε να κουρέψετε γκαζόν σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο κοντά σε σπίτια, η ηλεκτρική μηχανή γκαζόν STIHL RME 443 είναι ιδανική για εσάς. Το τιμόνι μπορεί να αναδιπλωθεί γρήγορα με τους σφιγκτήρες Quick-Fix, καθιστώντας την ηλεκτρική χλοοκοπτική μηχανή εύκολη στη μεταφορά και την αποθήκευση.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ρύθμιση ύψους κοπής6 settings (central)
Επιφάνεια γκαζόν0-600 m²
Πλάτος κοπής41 cm
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη55 l
Σύστημα μετάδοσης κίνησης--

Σέρβις και συμβουλές