1.319,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρός ηλεκτρικός τεμαχιστής

Ο τεμαχιστής υψηλής τάσης STIHL GHE 450 είναι ένας από τους πιο δυνατούς ηλεκτρικούς τεμαχιστές στη γκάμα προϊόντων της STIHL και κάνει τη συντήρηση του κήπου πολύ πιο εύκολη. Ο τεμαχιστής υψηλής τάσης GHE 450 κόβει γρήγορα και αποτελεσματικά μεγάλες ποσότητες από κομμένα υλικά, είτε πρόκειται για ξυλώδη κλαδιά από δέντρα, είτε για μαλακό υλικό όπως υπολείμματα φυτών. Το μηχάνημα μπορεί να βοηθήσει επαγγελματίες κηπουρούς να εξασφαλίσουν έναν τακτοποιημένο κήπο τεμαχίζοντας τα απορρίμματα μετά την κοπή. Η ηχομονωμένη χοάνη τροφοδοσίας επιτρέπει χωριστή τροφοδοσία ξυλωδών και μαλακών υλικών κοπής μέσα στο σύστημα δύο θαλάμων, όπου στη συνέχεια τεμαχίζονται αξιόπιστα από το σύστημα κοπής STIHL Multi-Cut 450 με τα ειδικά μαχαίρια του. Το σύστημα μαχαιριών τύπου «σάντουιτς» του STIHL GHE 450 με τα πρόσθετα μαχαίρια και τα δόντια θραύσης του εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα. Το πολυμηχάνημα λειτουργεί σταθερά με ομαλές στροφές, ακόμα και όταν δέχεται υλικά κοπής από σκληρούς θάμνους ή κλαδιά με διάμετρο έως 55 mm. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας αυτού του δυνατού τεμαχιστή κήπου είναι επίσης επαγγελματικού επιπέδου: αν χρειάζεται, ο διακόπτης ασφαλείας one-click/one-turn που είναι ενσωματωμένος στις βίδες του καλύμματος ακινητοποιεί αμέσως τον ηλεκτρικό τεμαχιστή. Το φαρδύ σασί του τεμαχιστή κήπου  STIHL GHE 450 εξασφαλίζει τη σταθερότητα και, σε συνδυασμό με τους τροχούς μεταφοράς, την εύκολη μετακίνηση του μηχανήματος.
GHE 450

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Χοάνη εισαγωγής (λοξή)
Χοάνη εισαγωγής (λοξή)
Διακόπτης ασφαλείας
Διακόπτης ασφαλείας
Ενσωματωμένα εργαλεία
Ενσωματωμένα εργαλεία

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγ. διάμετρος κλαδιού0-55 mm
Ονομαστική ισχύς3800 W
Ονομαστικός αριθμός στροφών εργαλείου2800 σ.α.λ.
Ονομαστική τάση400 V
Κοπτικό εξάρτημαMulti-Cut 450

Σέρβις και συμβουλές