794,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ηλεκτρικός τεμαχιστής με τεχνολογία αναστροφής.

Υπάρχει ένα θέμα που οι κηπουροί και συντηρητές χώρων πρασίνου αντιμετωπίζουν σχεδόν όλο τον χρόνο: συσσωρευμένα υλικά κοπής. Χάρη στον μηχανισμό αναστροφής μαχαιριών (BRS, blade rotation reverse system), ο δυνατός ηλεκτρικός τεμαχιστής STIHL GHE 375 με τον υψηλής τάσης κινητήρα του προσφέρει μια γρήγορη αλλά κυρίως ευέλικτη λύση για επαγγελματική χρήση. Με τον επιλογέα γυρισμένο προς τα δεξιά, κοφτερά μαχαίρια ψιλοτεμαχίζουν ξυλώδη υλικά όπως αποκόμματα φραχτών και κλαδιά με διάμετρο έως 40 mm, ενώ με τον επιλογέα προς τα αριστερά, τα μαχαίρια κόβουν πιο μαλακά υλικά, μετατρέποντάς τα σε πολύτιμη βάση για κομπόστ. Αυτό, στη συνέχεια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λίπασμα σε μετέπειτα εργασίες συντήρησης του κήπου. Μπορείτε να αλλάξετε τη φορά περιστροφής των μαχαιριών του STIHL GHE 375 με ένα απλό περιστροφικό επιλογέα, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε μεγάλες ποσότητες ξυλωδών και μαλακών υλικών, γρήγορα και αποτελεσματικά. Με τον τεμαχισμό, τα μαχαίρια μειώνουν αισθητά τον όγκο των υλικών.

Ο φαρδύς ηχομονωμένος αγωγός τροφοδοσίας του ελαφρού ηλεκτρικού τεμαχιστή GHE 375 προωθεί ακόμα και ογκώδη υλικά όπως κλαδιά με πλευρικούς βλαστούς προς το σύστημα μαχαιριών τύπου «σάντουιτς», με τα πρόσθετα μαχαίρια και δόντια θραύσης του. Η κλειδαριά ασφαλείας εγγυάται την απαιτούμενη ασφάλεια, αποκλείοντας την πιθανότητα αυτόματης εκκίνησης του μηχανήματος στη διάρκεια εργασιών καθαρισμού ή συντήρησης, για παράδειγμα. Το μεγάλο μεταξόνιο του ηλεκτρικού τεμαχιστής STIHL GHE 375 αυξάνει την σταθερότητά του, ενώ οι τροχοί μεταφοράς διευκολύνουν τη μετακίνηση ακόμα και σε ανώμαλο έδαφος.

GHE 375

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Χοάνη εισαγωγής (λοξή)
Χοάνη εισαγωγής (λοξή)
Ηλεκτρομηχανική ασφάλεια εκκίνησης
Ηλεκτρομηχανική ασφάλεια εκκίνησης

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγ. διάμετρος κλαδιού0-40 mm
Ονομαστική ισχύς3000 W
Ονομαστικός αριθμός στροφών εργαλείου2810 σ.α.λ.
Ονομαστική τάση400 V
Κοπτικό εξάρτημαMulti-Cut 355

Σέρβις και συμβουλές