1.389,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® για μεσαίες εκτάσεις

Το χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® STIHL RMI 422 P έχει επαρκή χωρητικότητα για τη συντήρηση γκαζόν μεσαίου μεγέθους. Διαθέτει ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου που επιτρέπει συντήρηση γκαζόν έως 1,500 m2 με κλίσεις εδάφους έως 40% με ελάχιστους μόνο κύκλους φόρτισης. Στο μεταξύ, εσείς μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον κήπο σας.

Το STIHL RMI 422 P αποτελεί μια πρακτική λύση για την πλήρως αυτοματοποιημένη και ανεξάρτητη συντήρηση γκαζόν μικρών έως μέτριων διαστάσεων. Με τη βοήθεια της μονάδας αλέσματός του, το χλοοκοπτικό ρομπότ με κόβει, τεμαχίζει και λιπαίνει το γρασίδι σε ένα μόνο βήμα εργασίας. Κατά τη λειτουργία αλέσματος, το iMOW® κόβει μόνο τις κορυφές από το γρασίδι και κατανέμει τα μικρά σωματίδια χόρτου ομοιόμορφα στο γκαζόν. Τα πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία που αυτά περιέχουν, επιστρέφουν στο έδαφος ως λίπασμα, φροντίζοντας για πυκνή και υγιή ανάπτυξη του γκαζόν.

Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες παρακινούν το αυτοκινούμενο χλοοκοπτικό ρομπότ να αλλάξει κατεύθυνση όταν έρχεται σε επαφή με κάποιο αντικείμενο. Η λειτουργία Adaptive Slope Speed χρησιμοποιεί αισθητήρες κλίσης για τη ρύθμιση της ταχύτητας σε ανώμαλο έδαφος, έτσι ώστε το γκαζόν να κουρεύεται εξίσου ομοιόμορφα σε τέτοιες περιοχές. Στο δυναμικό πρόγραμμα κοπής, μπορείτε να ορίσετε το ωράριο μέσα στο οποίο το χλοοκοπτικό ρομπότ STIHL iMOW® μπορεί να λειτουργεί κάθε ημέρα. Το RMI 422 καθορίζει αυτόματα τους καλύτερους χρόνους για την περιποίηση του γκαζόν, μέσα στα χρονικά περιθώρια που του δίνονται. Ο σταθμός φόρτισης λειτουργεί ως βάση για το χλοοκοπτικό ρομπότ και για τη φόρτιση. Η μεγάλη οθόνη LCD διευκολύνει τις ρυθμίσεις και την οργάνωση του επαναφορτιζόμενου χλοοκοπτικού σας ρομπότ.

Για την εγκατάσταση θα χρειαστείτε το κατάλληλο κιτ για τις διαστάσεις του κήπου σας. Τα χλοοκοπτικά ρομπότ STIHL iMOW® πληρούν όλα τα ισχύοντα πρότυπα ασφάλειας. Το χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® όμως δεν είναι παιχνίδι – επομένως, τα παιδιά, οι περαστικοί και τα ζώα πρέπει να μείνουν μακριά από την περιοχή εργασίας κατά τις ώρες λειτουργίας του χλοοκοπτικού ρομπότ iMOW®. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευθείτε τις οδηγίες χρήσης.

  • Πλήρως αυτόματο ρομποτικό χλοοκοπτικό
  • Για χλοοτάπητες έως 1.500 m² και κλίσεις εδάφους έως 40%
  • Αλεστικό χλοοκοπτικό που κόβει, θρυμματίζει και λιπαίνει με ένα πέρασμα
  • Ενσωματωμένος αισθητήρας βροχής
  • Ανεξάρτητη επεξεργασία του δυναμικού σχεδίου κοπής
  • Εξοπλισμός και λειτουργία

    Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

    ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΣΗΣ iMOW® ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ ΡΟΜΠΟΤ
    ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΣΗΣ iMOW® ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ ΡΟΜΠΟΤ
    Κάλυμμα με αισθητήρες
    Κάλυμμα με αισθητήρες
    Αλεστικό μαχαίρι
    Αλεστικό μαχαίρι

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Μέγ. επιφάνεια κοπής1500 m²
    Μέγ. κλίση40 %
    Πλάτος κοπής20 cm
    Ελάχ. ύψος κοπής20 mm
    Μέγ. ύψος κοπής60 mm

    Σέρβις και συμβουλές