539,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρός ηλεκτρικός φραχτοκόπτης, ρυθμιζόμενος μέχρι γωνία 125°

Ο ηλεκτρικός φραχτοκόπτης STIHL HLE 71 125° με ισχύ 600 W είναι κατάλληλος για την επαγγελματική συντήρηση χώρων πρασίνου αλλά και για χρήση από απαιτητικούς ιδιώτες. Ο ηλεκτρικός φραχτοκόπτης STIHL HLE 71 125° προσφέρει αποτελεσματική υποστήριξη στο καθαρό κούρεμα υψηλών φραχτών. Παράλληλα, διαθέτει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για άνετο κούρεμα φραχτών με μεγάλο ύψος, μάκρος και πλάτος, αλλά και στο επίπεδο του εδάφους. Στο βίντεο οδηγιών μας μπορείτε να δείτε το άνετο κούρεμα φυτών εδαφοκάλυψης με τον ηλεκτρικό φραχτοκόπτη STIHL HLE 71 125°. Αυτός ο φραχτοκόπτης λειτουργεί με ηλεκτροκινητήρα χαμηλού θορύβου και είναι ευχάριστος στο κράτημα, χάρη στη μαλακή επένδυση της λαβής με σκανδάλη. Επιπλέον, η κυκλική λαβή εξασφαλίζει σταθερό κράτημα ενώ σας δίνει μεγάλη ελευθερία κινήσεων στην οριζόντια κοπή.

Τα μαχαίρια αμφίπλευρης κοπής προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις στην κοπή. Ο στρεφόμενος οδηγός των μαχαιριών υποστηρίζει ευέλικτη χρήση του STIHL HLE 71 125° κατά την κοπή σε διαφορετικές κατευθύνσεις ή κοντά στο έδαφος. Χάρη στο σύστημα ταχείας ρύθμισης, μπορείτε να περιστρέψετε τον οδηγό κατά 125° συνολικά και προς τις δύο κατευθύνσεις, ή να τον διπλώσετε παράλληλα με τον σωλήνα για πιο εύκολη μεταφορά. Η ασφάλεια υπερφόρτωσης αποτρέπει πιθανές ζημιές στον ηλεκτρικό φραχτοκόπτη λόγω υπερθέρμανσης. Η ασφάλεια καλωδίου εξασφαλίζει να μην αποσυνδεθεί το φις από την πρίζα εάν τραβήξετε το καλώδιο τροφοδοσίας.

Ο ηλεκτρικός φραχτοκόπτης έχει συνολικό μήκος 254 cm και οδηγό μαχαιριών 50 cm.

HLE 71, 125°

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΛΑΒΗ
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΛΑΒΗ
Image
ΜΑΛΑΚΗ ΛΑΒΗ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος κοπής50 cm
Ονομαστική τάση230-240 V
Βάρος5,9 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης84 dB(A) 2)
Στάθμη ηχητικής ισχύος95 dB(A) 3)

Σέρβις και συμβουλές