1.019,00 €
865,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κοπτικό μηχάνημα πλάτης 2,7 Hp

Το επινώτιο χορτοκοπτικό STIHL FR 410 C-E προσφέρει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό ισχύος και άνεσης κατά την εργασία κοπής σε δύσβατο έδαφος. Το χορτοκοπτικό STIHL FR 410 C-E είναι χρήσιμο ειδικά για εργασίες κοπής χόρτου σε οπωρώνες, αλπικά λιβάδια και άλλες περιοχές με κεκλιμένο έδαφος. Εφοδιασμένος με την κεφαλή κοπής STIHL AutoCut 25-2 ως βασικό εξοπλισμό, αυτό το μηχάνημα κόβει σκληρά χόρτα και ζιζάνια με υψηλή ταχύτητα και απόδοση. Το πρακτικό σύστημα STIHL ErgoStart διευκολύνει αισθητά την εκκίνηση, καθώς μόνο ένα απαλό, ομοιόμορφο τράβηγμα αρκεί για να πάρει μπρος ο κινητήρας STIHL 2-MIX. Ο κινητήρας είναι ισχυρός και οικονομικός από άποψη κατανάλωσης καυσίμου.

Μελετημένα χαρακτηριστικά υποστηρίζουν αποτελεσματικά την εργασία σας. Η λαβή πολλαπλών λειτουργιών και ο διακόπτης λειτουργίας, που μετά από διάλειμμα σάς δίνουν τη δυνατότητα να ξεκινήσετε το χορτοκοπτικό ξανά με ένα πάτημα του κουμπιού και χωρίς άλλες ρυθμίσεις, εξασφαλίζουν υψηλή άνεση στην εργασία σας. Η κυκλική λαβή διευκολύνει την κοπή χόρτου σε χώρους με περιορισμένη ελευθερία κινήσεων. Επιπλέον, το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει τους κραδασμούς κατά την εργασία, προστατεύοντας τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Το άνετο σύστημα μεταφοράς επιτρέπει εργονομική και ξεκούραστη εργασία, ακόμα μετά από πολλές ώρες.
FR 410 C-E in use

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL ErgoStart
STIHL ERGOSTART
STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL
ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός41,6 cm³
Ισχύς2/2,7 kW/Hp
Ισχύς2,7 bhp
Βάρος10,7 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης100 dB(A) 2)

Σέρβις και συμβουλές