1.159,00 €
985,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαγγελματικό χορτοκοπτικό πλάτης

Στην επαγγελματική εργασία σε αλπικά λιβάδια, αμπέλια ή οπωρώνες, το επινώτιο βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FR 460 TC-EM με τη στιβαρή κεφαλή μεσινέζας STIHL AutoCut 36-2 ως βασικό εξοπλισμό, μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα από σκληρό χόρτο και ζιζάνια έως θάμνους. Προσθέτοντας το κατάλληλο προαιρετικό εξάρτημα κοπής, μπορείτε να κόψετε θάμνους και μικρά δέντρα. Η κυκλική λαβή βοηθά να εργαστείτε με μεγάλη ακρίβεια, ακόμα και σε χώρους με περιορισμένη ελευθερία κινήσεων.

Το επινώτιο βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FR 460 TC-EM διαθέτει έναν κινητήρα STIHL 2-MIX υψηλής ροπής. Το σύστημα STIHL ErgoStart σάς βοηθά να ξεκινήσετε τον μηχάνημά σας γρήγορα και χωρίς κόπο. Αυτό το χορτοκοπτικό είναι επίσης εφοδιασμένο με το σύστημα STIHL M-Tronic που εξασφαλίζει άριστες επιδόσεις και στροφές από την πρώτη στιγμή. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει τους κραδασμούς κατά την εργασία, προστατεύοντας τους μυς και τις αρθρώσεις σας.

Όλα τα χειριστήρια είναι συγκεντρωμένα στη λαβή πολλαπλών λειτουργιών όπου είναι προσιτά με το ένα χέρι, κάνοντας τη δουλειά σας ακόμα πιο εύκολη. Ο διακόπτης λειτουργίας χρησιμοποιείται για άμεση επανεκκίνηση του χορτοκοπτικού χωρίς ανάγκη για άλλες ρυθμίσεις. Το σύστημα μεταφοράς του STIHL FR 460 TC-EM αυξάνει την εργονομία στη δουλειά σας και εξοικονομεί σημαντική ενέργεια σε πολύωρες εργασίες. Ο αποσπώμενος σωλήνας διευκολύνει τη μεταφορά και τη φύλαξη.

FR 460 TC-EM

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL ErgoStart
STIHL ERGOSTART
STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL
ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός45,6 cm³
Ισχύς2,2/3 kW/Hp
Ισχύς3 bhp
Βάρος10,9 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης100 dB(A) 2)

Σέρβις και συμβουλές