3.071,50 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® για μεγάλες εκτάσεις

Χάρη στη μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας του, το χλοοκοπτικό ρομπότ STIHL iMOW® RMI 632 P είναι ιδανικό για πλήρως αυτοματοποιημένη συντήρηση μεγάλων εκτάσεων. Το αλεστικό χλοοκοπτικό ψιλοτεμαχίζει το γρασίδι που κουρεύει και αποθέτει τα αποκόμματα απευθείας στο έδαφος ως λίπασμα. Το ύψος κοπής μπορεί να ρυθμιστεί σε 15 διαφορετικά επίπεδα, ώστε το γκαζόν να κόβεται πάντα στο ύψος που εσείς προτιμάτε, ενώ η λειτουργία Adaptive Slope Speed ρυθμίζει την ταχύτητα σε ανώμαλο έδαφος για να έχετε πάντα ομοιόμορφα αποτελέσματα κοπής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δυναμικό πρόγραμμα κοπής για να ορίσετε το ωράριο μέσα στο οποίο θέλετε να γίνεται η συντήρηση του γκαζόν σας. Μέσα σε αυτό το ωράριο λειτουργίας, το χλοοκοπτικό ρομπότ STIHL RMI 632 P καθορίζει μόνο του, πότε και πως μπορεί να πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Εάν το αυτοκινούμενο χλοοκοπτικό συναντήσει εμπόδιο στον δρόμο του, οι αισθητήρες κοπής θα δώσουν εντολή να αλλάξει κατεύθυνση. Χάρη στον αφαιρούμενο πίνακα ελέγχου, η ρύθμιση και η οργάνωση του RMI 632 γίνονται με μεγάλη ευκολία.

Για την εγκατάσταση θα χρειαστείτε το κατάλληλο κιτ για τις διαστάσεις του κήπου σας. Επίσης μπορείτε να αγοράσετε το κιτ εδώ και τώρα, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το χλοοκοπτικό ρομπότ STIHL iMOW® πληροί όλα τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας. Το χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® όμως δεν είναι παιχνίδι – επομένως, τα παιδιά, οι περαστικοί και τα ζώα πρέπει να μείνουν μακριά από την περιοχή εργασίας κατά τις ώρες λειτουργίας του χλοοκοπτικού ρομπότ iMOW®. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευθείτε τις οδηγίες χρήσης.

Κουρέψτε μεγάλες εκτάσεις μέσω τηλεχειρισμού με το χλοοκοπτικό ρομπότ STIHL RMI 632 PC

Με το iMOW® app, το χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® RMI 632 PC δουλεύει όσο γίνεται πιο αυτόνομα, χωρίς φυσικά να παραχωρήσετε τον έλεγχο. Μέσω του app, το χλοοκοπτικό ρομπότ είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο και μπορεί να συμβουλευθεί δεδομένα σχετικά με τον καιρό, ώστε να αποφασίσει μόνο του ποια είναι η πιο κατάλληλη ώρα να κουρέψει το γκαζόν σας. Επιπλέον, χάρη στον γεωεντοπισμό (GPS) γνωρίζετε πάντα την ακριβή τοποθεσία του RMI 632 PC σας. Αυτό το iMOW® είναι ιδανικό για εκτάσεις πρασίνου έως 5.000 m² και υπερνικά κλίσεις του εδάφους έως 45%.

 

Ως ιδιοκτήτης ενός χλοοκοπτικού ρομπότ iMOW® μοντέλο C, μπορείτε να επωφεληθείτε από την υποστήριξη της ειδικής ομάδας εξυπηρέτησης πελατών της STIHL: Η ομάδα θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω e-mail σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την αγορά. Η ομάδα θα δημιουργήσει έναν λογαριασμό πελάτη για σας στο iMOW® app*, και με μια απλή επιβεβαίωση ολοκληρώνεται η εγγραφή σας στο iMOW® app*.

*Για τις τεχνικές απαιτήσεις για τη χρήση του iMOW® app ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: https://web.imow.stihl.com/systems.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Κάλυμμα με αισθητήρες
Κάλυμμα με αισθητήρες
Προγραμματισμός μέσω App
Προγραμματισμός μέσω App
Αλεστικό μαχαίρι
Αλεστικό μαχαίρι

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγ. επιφάνεια κοπής5000 m²
Μέγ. κλίση45 %
Πλάτος κοπής28 cm
Ελάχ. ύψος κοπής20 mm
Μέγ. ύψος κοπής60 mm

Σέρβις και συμβουλές