239,00 €
215,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρό ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας 600W

Το ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSE 71 μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ιδιοκτήτες σπιτιών για το κούρεμα θάμνων ή φραχτών, καθώς και για συντήρηση φραχτών κοντά στο σπίτι. Το ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας HSE 71 κόβει χωρίς πρόβλημα και τα πιο χοντρά κλαδιά των θάμνων και φραχτών ενώ διατηρεί ακόμα και μεγάλους φράχτες σε φόρμα. Το ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας, που διαθέτει κινητήρα χαμηλών δονήσεων 600 W, ζυγίζει 4,1 kg και έχει μαχαίρι 60 cm. Η λαβή πολλαπλών λειτουργιών έχει 5 θέσεις που διευκολύνουν τον χειρισμό του STIHL HSE 71 σε διάφορες θέσεις εργασίας. Για μεγαλύτερη εμβέλεια κατά την εργασία σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρακτικό σύστημα τριπλού διακόπτη που σας επιτρέπει να μεταφέρετε το χέρι σας από το στήριγμα του μπροστινού διακόπτη στο πίσω μέρος της λαβής. Με τα μαχαίρια μονόπλευρης κοπής μπορείτε να κόψετε και σχετικά χοντρά κλαδιά με μεγάλη ακρίβεια και πάντα από άνετη θέση εργασίας. Τα μαχαίρια, που είναι κομμένα με λέιζερ, έχουν σκληρυμένες κόψεις που είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και παραμένουν κοφτερές για πολύ καιρό.

Ο βιδωτός προφυλακτήρας της μύτης προστατεύει τα μαχαίρια έναντι ζημιών όταν εκτελείτε εργασίες κοντά στο έδαφος ή κοντά σε τοίχους και άλλα εμπόδια, ενώ η ενσωματωμένη προστασία από κοψίματα αυξάνει την ασφάλειά σας κατά την εργασία με το ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας HSE 71. Η ενσωματωμένη ασφάλεια καλωδίου υποστηρίζει την ασφαλή χρήση, επιτρέποντας τραβήγματα του καλωδίου τροφοδοσίας χωρίς αυτό να αποσυνδεθεί από την πρίζα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον προαιρετικό συλλέκτη STIHL για να μαζέψετε τα κομμένα υλικά, αμέσως όταν πέφτουν από το μαχαίρι του STIHL HSE 71.

Το ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSE 71 είναι διαθέσιμο με μαχαίρια σε δύο μήκη: 60 cm και 70 cm.

HSE 71, 60 cm

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

3-fach-Schaltsystem
3 θέσεις κοπής
Cable strain relief
ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ
Laser-cut diamond-ground blades
Μαχαίρια κατασκευασμένα με λέιζερ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος κοπής60 cm
Ονομαστική τάση230-240 V
Κατανάλωση ενέργειας600 W
Βάρος4,1 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης88 dB(A) 2)

Σέρβις και συμβουλές