85,00 €
68,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τα κλαδευτικά πριόνια της STIHL προσφέρουν εργονομικό σχεδιασμό και εντυπωσιακή αντοχή, χάρη στην υψηλή ποιότητα των υλικών κατασκευής. Τo κλαδευτικó πριόνι STIHL PR C με καμπύλη οδοντωτή λεπίδα είναι κατάλληλo ειδικά για επαγγελματίες στη συντήρηση δέντρων, καθώς επιτρέπei γρήγορη και άνετη κοπή ακόμα και δυσπρόσιτων κλαδιών. Αυτό οφείλεται στο καμπύλο σχήμα της λεπίδας που επιτρέπει εργασία χωρίς πίεση και, ως εκ τούτου, χωρίς ταλαιπωρία. Η λεπίδα του κλαδευτικού πριονιού PR C είναι κατασκευασμένη από επαγωγικά σκληρυμένο και επιχρωμιωμένο χάλυβα και είναι κωνικού σχήματος με ιαπωνική οδόντωση 3 πλευρών. Το κλαδευτικό πριόνια STIHL PR C είναι πολύπλευρο και ανοξείδωτο. Η εργονομική λαβή 2 μερών σάς βοηθά να εξοικονομήσετε ενέργεια, ειδικά στην πολύωρη εργασία.

Η θήκη μπορεί να στερεωθεί και στις δύο πλευρές μιας ζώνης, ώστε να έχετε το κλαδευτικό πριόνι STIHL PR C σε εύκολα προσιτή θέση, είτε είστε δεξιόχειρας είτε αριστερόχειρας.

Το κλαδευτικό πριόνι STIHL PR C με καμπύλες λεπίδες είναι διαθέσιμο στις εξής εκδόσεις:

  • STIHL PR 27 C με λεπίδα 27 cm (αρ. προϊόντος 00008818703) για κλαδιά με διάμετρο έως και 120 mm
  • STIHL PR 33 C με λεπίδα 33 cm (αρ. προϊόντος 00008818704) για κλαδιά με διάμετρο έως και 150 mm
PR

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος27-33 cm

Σέρβις και συμβουλές