429,00 €
389,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Με βάρος μόλις 4,4 kg, ο βενζινοκίνητος φυσητήρας STIHL BG 86 είναι ένα εύχρηστο και πολύπλευρο μηχάνημα. Αν είστε ιδιοκτήτης σπιτιού, επιστάτης, κηπουρός χώρων πρασίνου ή εργαζόμενος στον δήμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μηχάνημα για την αποτελεσματική απομάκρυνση φύλλων και κομμένου χόρτου από εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε να εργαστείτε με το στρογγυλό μπεκ, ή να επιλέξετε το επίπεδο μπεκ που δημιουργεί ένα πλατύ ρεύμα αέρα για εργασίες κοντά στο έδαφος. Έτσι μπορείτε να καθαρίσετε ακόμα μεγαλύτερες εκτάσεις με τον φυσητήρα BG 86. Χάρη στο φίλτρο HD2, ο φυσητήρας STIHL BG 86 είναι επίσης κατάλληλος για εργασία σε περιβάλλον με πολλή σκόνη.

Παρά τις μικρές του διαστάσεις, ο φυσητήρας είναι ένα δυνατό και αποτελεσματικό μηχάνημα, χάρη στον κινητήρα STIHL 2-MIX. Εντωμεταξύ, το σύστημα STIHL ElastoStart εξασφαλίζει ομαλή διαδικασία εκκίνησης χωρίς τραντάγματα. Όλος ο χειρισμός του μηχανήματος μπορεί να γίνεται με το ένα χέρι, το οποίο σημαίνει ότι το χέρι σας χρειάζεται να αφήσει τη λαβή σε όλη τη διάρκεια της χρήσης. Με την ασφαλιζόμενη σκανδάλη με διακόπτη λειτουργίας μπορείτε να ρυθμίσετε την επιθυμητή ισχύ αέρα στο STIHL BG 86 για τη συγκεκριμένη δουλειά και να σταματήσετε το μηχάνημα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο βενζινοκίνητος φυσητήρας επίσης διαθέτει το αντιδονητικό σύστημα STIHL, που προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Προσθέτοντας το προαιρετικό σετ καθαρισμού υδρορροών STIHL, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φυσητήρα επίσης για να καθαρίσετε υδρορροές. Τέλος, προσθέτοντας το προαιρετικό σετ εξαρτημάτων αναρρόφησης STIHL,μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το STIHL BG 86 σαν αναρροφητήρα φύλλων και κοπτικό αναρροφητήρα.

Στο τμήμα της ιστοσελίδας μας με τους οδηγούς STIHL μπορείτε να βρείτε συστάσεις και συμβουλές για την απόρριψη ή ανακύκλωση φύλλων.

BG 86

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL 2 MIX engine
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX
Throttle lock with built-in stop switch
ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ
STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός27,2 cm³
Βάρος4,4 kg
Ισχύς δέσμης αέρα15 N 1)
Ισχύς δέσμης αέρα15 N
Μέγ. ταχύτητα αέρα170 mph

Σέρβις και συμβουλές