85,00 €
68,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού χάρη στην παρατεταμένη δράση του αφρού.

Με το μπεκ αφρού STIHL, απαιτητικοί ιδιώτες χρήστες και επαγγελματίες μπορούν να αυξάνουν τις επιδόσεις καθαρισμού τους κατά τη χρήση του ηλεκτρικού πλυστικού υψηλής πίεσης STIHL τους για επίμονες ακαθαρσίες. Το μπεκ αφρού STIHL για τα μοντέλα RE 232 έως RE 462 PLUS συνδέεται στο κοντάρι εκτόξευσης προκειμένου να προστίθεται απορρυπαντικό στη δέσμη νερού. Στα μπεκ αφρού STIHL, η κατεύθυνση και η γωνία της δέσμης μπορούν να ρυθμιστούν από κατακόρυφα έως οριζόντια, ανάλογα με την εργασία καθαρισμού.

Η συγκέντρωση του καθαριστικού προϊόντος που παρέχεται από φιάλη 1 λίτρου με μεγάλο στόμιο συμπλήρωσης ρυθμίζεται εύκολα μέσω του πλήκτρου δοσολογίας στο μπεκ αφρού STIHL. Η φιάλη είναι κατασκευασμένη του ημιδιαφανές πλαστικό με διαβάθμιση, έτσι ώστε η στάθμη πλήρωσης να είναι εμφανής ανά πάσα στιγμή. Ο πυκνός αφρός έχει μεγάλη διάρκεια δράσης, επιτυγχάνοντας αποτελεσματικό καθαρισμό. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να πετύχετε άριστα αποτελέσματα με εύκολο χειρισμό. Το μπεκ αφρού STIHL είναι κατάλληλο για τα πλυστικά υψηλής πίεσης STIHL RE 232 έως STIHL RE 462 PLUS.

Foam nozzle for RE 232 - 462 PLUS

Σέρβις και συμβουλές