175,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Αθόρυβος, ισχυρός ηλεκτρικός φυσητήρας

Για τους ιδιοκτήτες σπιτιών, ο ηλεκτρικός φυσητήρας STIHL BGE 81 είναι κατάλληλος για το καθάρισμα σχετικά μεγάλων εκτάσεων γύρω από το σπίτι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εύχρηστο, ελαφρύ (3,3 kg) και ευχάριστα αθόρυβο φυσητήρα BGE 81 για την αποτελεσματική απομάκρυνση φύλλων και ελαφρών σκουπιδιών από πεζοδρόμια, χώρους πρασίνου και παρτέρια. Το πλατύ ρεύμα αέρα που βγαίνει από το επίπεδο μπεκ μπορεί να οδηγείται παράλληλα με το έδαφος, εξασφαλίζοντας πολύ αποτελεσματική εργασία. Χάρη στη λαβή πολλαπλών λειτουργιών με τη μαλακή της επένδυση, μπορείτε να χειριστείτε τον ηλεκτρικό φυσητήρα STIHL BGE 81 άνετα με το ένα χέρι. Η λαβή βρίσκεται πάνω στον κεντρικό άξονα του μηχανήματος, και επομένως μπορείτε να μεταφέρετε τον ηλεκτρικό φυσητήρα με την ίδια άνεση στη δεξιά ή στην αριστερά πλευρά του σώματος. Οι στροφές του κινητήρα του BGE 81 ρυθμίζονται αδιαβάθμητα και μπορείτε να κλειδώστε τη σκανδάλη στην επιθυμητή ισχύ με το κουμπί ασφάλισης. Η ενσωματωμένη ασφάλεια καλωδίου φροντίζει να μην αποσυνδεθεί το φις από την πρίζα, αν τραβήξετε το καλώδιο κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Μπορείτε επίσης να απομακρύνετε φύλλα και ακαθαρσίες από τις υδρορροές σας, χρησιμοποιώντας το προαιρετικό σετ καθαρισμού υδρορροών STIHL. Ο ηλεκτρικός φυσητήρας STIHL BG 81 μπορεί να συνδυαστεί με το προαιρετικό σετ εξαρτημάτων αναρρόφησης STIHL, με το οποίο μετατρέπεται σε αναρροφητήρα φύλλων ήκοπτικό  αναρροφητήρα, για άμεσο τεμαχισμό των πράσινων απορριμμάτων. Στη συνέχεια μπορείτε απλά να απορρίψετε ή να επαναχρησιμοποιήσετε τα κομμένα φύλλα.

BGE 81

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Cable strain relief
ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση230 V
Κατανάλωση ενέργειας1,4 kW
Βάρος3,3 kg
Ισχύς δέσμης αέρα12 N 1)
Μέγ. ταχύτητα αέρα82 m/s 2)

Σέρβις και συμβουλές