619,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ευέλικτο και πρακτικό χλοοκοπτικό για μεσαίες και μεγάλες εκτάσεις

Με το χλοοκοπτικό STIHL RM 253 T μπορείτε να εκτελέσετε εργασίες συντήρησης του γκαζόν σε ιδιωτικούς κήπους γρήγορα και αποτελεσματικά. Η δύναμη του συστήματος κίνησης των τροχών γίνεται προφανής, όταν κουρεύετε μεγάλα γκαζόν ή γκαζόν σε επικλινές έδαφος. Επιπλέον των τροχών χαμηλής τριβής, το STIHL RM 253 T επίσης διαθέτει μονοτάχυτο σύστημα κίνησης τροχών. Το σύστημα αυτό αυξάνει αισθητά την άνεση στην εργασία.

Αυτό γίνεται προφανές ήδη από την εκκίνηση του βενζινοκίνητου χλοοκοπτικού, καθώς χάρη στη λειτουργία easy-start χρειάζεται μόνο ελάχιστος κόπος για να βάλετε μπρος τον κινητήρα. Με πλάτος κοπής 51 cm, μπορείτε να κουρέψετε γκαζόν έως 1.800 m2 γρήγορα και εύκολα.

Ο δυνατός κινητήρας OHV θα σας βοηθήσει να πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο. Το αναδιπλούμενο τιμόνι με την εξαιρετικά μαλακή λαβή εξασφαλίζει άνετη και εργονομική καθοδήγηση της μηχανής. Ο δείκτης πληρότητας που είναι ενσωματωμένος στον χορτοσυλλέκτη 55 λίτρων θα σας δείξει πότε χρειάζεται άδειασμα. Ο κεντρικός ρυθμιστής ύψους κοπής 7 θέσεων είναι εύκολος στη χρήση και επιτρέπει επιλογή του προτιμώμενου ύψους κοπής μεταξύ 25 mm και 75 mm.

  • Για εύκολο κούρεμα γκαζόν μεσαίες έως μεγάλης έκτασης
  • Άνετη εργασία χάρη στο χορτοσυλλέκτη 55 λίτρων
  • Υψηλή απόδοση λόγω του ισχυρού κινητήρα OHV
  • Εύκολη ρύθμιση ύψους κοπής από 25 έως 75 mm
  • Compact βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό με πλάτος κοπής 51 cm και σύστημα κίνησης τροχών μίας ταχύτητας
  • RM 253.1 T

    Εξοπλισμός και λειτουργία

    Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

    ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΚΟΛΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
    ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΚΟΛΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
    ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΡΟΧΩΝ
    ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΡΟΧΩΝ
    Φτερωτό μαχαίρι
    Φτερωτό μαχαίρι

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Επιφάνεια γκαζόνμέχρι 1800 m²
    Πλάτος κοπής51 cm
    Ύψος κοπής30 - 75 mm
    Ρύθμιση ύψους κοπής7-fach (zentral)
    Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη55 l

    Σέρβις και συμβουλές