14,90 €
Τιμή ανά μέτρο 0,57 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Μεσινέζα υψηλής τεχνολογίας CF3 Pro, σε σχήμα σταυρού: Ιδιαίτερα ανθεκτική

Οι σταυροειδείς μεσινέζες STIHL CF3 Pro ικανοποιούν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις. Η ειδική τους διατομή εξασφαλίζει καλύτερη μετάδοση της δύναμης σε σύγκριση με συμβατικές μεσινέζες, που σημαίνει αξιοσημείωτη ανακούφιση και εντυπωσιακά αποτελέσματα στο κούρεμα. Το ειδικό χαρακτηριστικό της μεσινέζας STIHL CF3 Pro υψηλής τεχνολογίας είναι η παραγωγή τους από 3 συστατικά. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει τις μεσινέζες εξαιρετικά σκληρές και ανθεκτικές στη φθορά, χωρίς να χάσουν την ελαστικότητά τους. Χάρη στη στρεπτή τους κατασκευή, επίσης παράγουν αισθητά λιγότερο θόρυβο κατά τη χρήση, επιτρέποντας πιο αθόρυβο κούρεμα.

Η νέα, βελτιωμένη σταυροειδής διατομή εξασφαλίζει βελτιστοποιημένες επιδόσεις στο κούρεμα του γκαζόν και μεγαλύτερη άνεση στην εργασία, καθώς και καθαρά αποτελέσματα στην περιποίηση των άκρων του γκαζόν. Οι σταυροειδείς μεσινέζες CF3 Pro είναι διαθέσιμες σε διαμέτρους από 2,0 mm έως 3,3 mm. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μεσινέζα με διάφορες συμβατές κεφαλές κοπής STIHL. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται όλες οι κεφαλές κοπής AutoCut από την κεφαλή STIHL AutoCut C 6-2 και άνω, οι κεφαλές κοπής STIHL SuperCut, οι κεφαλές κοπής STIHL PolyCut από την κεφαλή PolyCut 6-2 και άνω, και όλες οι κεφαλές κοπής DuroCut και TrimCut της γκάμας STIHL.

Μπορείτε να βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την περιτύλιξη της μεσινέζας σε χορτοκοπτικά STIHL στην ιστοσελίδα μας.

CF3 Pro

Σέρβις και συμβουλές