449,00 €
404,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Αθόρυβος, ελαφρύς και ισχυρός

Ο πολύ δυνατός επαναφορτιζόμενος φυσητήρας STIHL BGA 100 για επαγγελματική χρήση προσφέρει υψηλές επιδόσεις και αθόρυβη λειτουργία χωρίς καυσαέρια σε αστικές περιοχές που είναι ευαίσθητες στον θόρυβο, όπως κήποι νοσοκομείων, παιδικοί σταθμοί και περιοχές κατοικιών. Το κεντρικό χειριστήριο του STIHL BGA 100 επιτρέπει ρύθμιση της ισχύος της δέσμης αέρα σε τρία επίπεδα, ανάλογα με την εργασία που σας περιμένει. Λυχνίες LED πάνω στον επαναφορτιζόμενο φυσητήρα δείχνουν την σκάλα ισχύος που έχετε επιλέξει. Ανεξάρτητα από τη σκάλα ισχύος με την οποία να δουλεύετε, μπορείτε πάντα και πολύ απλά να ενεργοποιήσετε την πρόσθετη λειτουργία υπερενίσχυσης πατώντας τη σκανδάλη μέχρι το τέρμα. Παρακολουθήστε το βίντεο που δημιουργήσαμε για να μάθετε τα πλεονεκτήματα του STIHL BGA 100. Χάρη στον κινητήρα EC υψηλών επιδόσεων με τα σχεδόν άφθαρτα μηχανικά του στοιχεία, αυτός ο φυσητήρας είναι ένα δυνατό εργαλείο στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε.

Ο φυσητήρας STIHL BGA 100 ζυγίζει μόλις 2,5 kg (χωρίς τη μπαταρία). Ο ρυθμιζόμενος σωλήνας αέρα έχει τρεις θέσεις μήκους. Επιμηκύνοντας ή κονταίνοντας τον σωλήνα, μπορείτε να προσαρμόσετε το μηχάνημα ώστε να πετυχαίνετε άριστη απομάκρυνση φύλλων και ελαφρών σκουπιδιών, ακόμα και σε μεγάλες εκτάσεις. Ο επαναφορτιζόμενος φυσητήρας STIHL BGA 100 λειτουργεί με μπαταρίες του συστήματος STIHL AP. Για πρόσθετη άνεση στην εργασία σας, μπορείτε να συνδυάσετε αυτό τον φυσητήρα με την προαιρετική θήκη μπαταρίας STIHL AP με καλώδιο σύνδεσης, με το σύστημα μεταφοράς STIHL και με το μαξιλαράκι υποστήριξης STIHL. Το μαξιλαράκι στήριξης μπορεί να γαντζωθεί απευθείας στον κρίκο του μηχανήματος. Για πολύωρη εργασία συνιστούμε μια επινώτια μπαταρία, όπως η μπαταρία STIHL AR 3000 L.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με τον επαναφορτιζόμενο φυσητήρα STIHL BGA 100 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας που επιλέξατε.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχουν πιστοποιηθεί ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

  • Μηχάνημα χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή
  • Ισχυρός και ελαφρύς επαναφορτιζόμενος φυσητήρας
  • Για αποτελεσματική απομάκρυνση φύλλων και υπολειμμάτων ακόμη και σε μεγαλύτερες περιοχές
  • Ιδανικό για χρήση στο εσωτερικό της πόλης σε περιοχές ευαίσθητες στο θόρυβο
  • Πολύ αποτελεσματικός φυσητήρας με λειτουργία boost
  • Ηλεκτρικός κινητήρας με υψηλή απόδοση με σχεδόν καθόλου φθορές
  • Ρυθμιζόμενο μήκος σωλήνα στο μέγεθος του χρήστη
  • BGA 100

    Εξοπλισμός και λειτουργία

    Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

    Boost function
    Λειτουργία ενίσχυσης
    Κρίκος μεταφοράς
    Κρίκος μεταφοράς
    Blower tube with adjustable length
    ΣΩΛΗΝΑΣ ΦΥΣΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Ονομαστική τάση36 V
    Βάρος2,5 kg
    Διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας με AR 3000 (3)μέχρι 100 min 1)
    Διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας με AR 3000 (4)μέχρι 75 min 1)
    Ισχύς δέσμης αέρα17 N 2)

    Σέρβις και συμβουλές