769,00 €
692,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαναφορτιζόμενη μηχανή κοπής γκαζόν RMA 448 PV: Εύκολη και αποτελεσματική κοπή του γκαζόν χάρη στο σύστημα κίνησης Vario

Το επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό STIHL RMA 448 PV με σύστημα κίνησης Vario και πλάτος κοπής 46 cm διευκολύνει τους ερασιτέχνες κηπουρούς στο κούρεμα γκαζόν μεσαίων διαστάσεων σε εδάφη με κλίσεις έως και 14°. Με τον μοχλό ελέγχου στο αναδιπλούμενο τιμόνι μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα εργασίας επιλέγοντας ανάμεσα σε 0 km/h και 4,5 km/h. Χάρη στη λειτουργία διαδοχικής εκφόρτισης, το RMA 448 PV αυτόματα αλλάζει μπαταρία όταν τελειώνει η πρώτη από τις δύο μπαταρίες STIHL AP. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αλλάξετε μπαταρία με το χέρι και σας επιτρέπει να κουρέψετε μεγάλες εκτάσεις με μεγάλη απόδοση.

Κατά τη διάρκεια της εργασίας σας, η λειτουργία Eco αυτόματα ρυθμίζει τον κινητήρα του STIHL RMA 448 PV στο απαιτούμενο επίπεδο ισχύος. Ταυτόχρονα, τα αεροδυναμικά μαχαίρια υποστηρίζουν οικονομική κατανάλωση ενέργειας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το προτιμώμενο ύψος κοπής επιλέγοντας μία από 6 σκάλες μεταξύ 25 mm και 75 mm, χρησιμοποιώντας τον κεντρικό ρυθμιστή ύψους κοπής του STIHL RMA 448 PV. Ο αναδιπλούμενος χορτοσυλλέκτης 55 λίτρων μαζεύει τα αποκόμματα του γρασιδιού με αξιόπιστο τρόπο και αδειάζει με μεγάλη ευκολία. Χάρη στο ρυθμιζόμενο σε ύψος τιμόνι μπορείτε να απολαύσετε υψηλή άνεση, ακόμα και σε πολύωρες εργασίες κουρέματος. Το τιμόνι μπορεί να αναδιπλωθεί για οικονομική σε χώρο φύλαξη του χλοοκοπτικό.

Το STIHL RMA 448 PV είναι ένα επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό του συστήματος STIHL AP και είναι σχεδιασμένο για χρήση ακόμα και σε κακές καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχει πιστοποιηθεί ως αδιάβροχο. Η αποτελεσματικότητα έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Πλάτος κοπής46 cm
Ύψος κοπής25 - 75 mm
Ρύθμιση ύψους κοπής6-fach (zentral)
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη55 l
Σύστημα μετάδοσης κίνησης2,0 - 4,5 km/h

Σέρβις και συμβουλές