89,00 €
71,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

'Εως 107 dB(A)

Η ασπίδα προσώπου με ωτασπίδες STIHL ADVANCE GPC 28 σάς προσφέρει προστασία κατά την εκτέλεση απαιτητικών εργασιών. Το σύστημα συγκράτησης αυτής της ασπίδας προσώπου με ωτασπίδες εγγυάται ευχάριστη χρήση και βέλτιστη εργονομία. Τα πλεονεκτήματα αυτά συμπληρώνονται με τη σταθερή εφαρμογή, χάρη στα λουριά μεταφοράς που μπορούν να ρυθμιστούν σε διάφορες θέσεις με έναν μηχανισμό καστάνιας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε την ασπίδα προσώπου με ωτασπίδες STIHL ADVANCE γρήγορα και εύκολα στο σχήμα και μέγεθος του δικού σας κεφαλιού. Οι σχισμές αερισμού στην προστασία του μετώπου εξασφαλίζουν καλό αερισμό και άνετη χρήση. Ένα ακόμα βολικό χαρακτηριστικό είναι ότι, εφόσον το επιτρέπει η εργασία, μπορείτε να αφαιρέσετε τις ωτασπίδες από την ασπίδα. Το μοντέλο STIHL ADVANCE GPC 28 έχει ασπίδα από πολυανθρακικό με αντιθαμβωτική επίστρωση και από τις δύο πλευρές , η οποία προσφέρει 100% προστασία από ακτινοβολία UV.

Όταν εργάζεστε με χορτοκοπτικά, κοπτικά μηχανήματα, φυσητήρες, ψεκαστήρες και αρμοκόφτες, πρέπει επίσης να φοράτε κατάλληλα μέσα για την προστασία των ματιών (γυαλιά ασφαλείας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου EN 166).

Οι ακόλουθες πληροφορίες ισχύουν για την ασπίδα προσώπου με ωτασπίδες ADVANCE GPC 28:

  • Προστασία της ακοής: SNR 28 (H: 35, M: 26, L: 16)
  • Απαίτηση ασφαλείας: EN 166, EN 352
  • Κατηγορία βαλλιστικής προστασίας: B

Συμβουλευθείτε επίσης τις προφυλάξεις ασφαλείας στις οδηγίες χρήσης του μηχανήματος STIHL σας.

G500 PC

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τιμή απόσβεσης28 dB
Τιμή Η32 dB
Τιμή M26 dB
Τιμή L16 dB

Σέρβις και συμβουλές