144,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Λάμα STIHL Rollomatic ES Light, 3/8", 1,6 mm: Ελαφριά λάμα με υψηλή αντοχή στη φθορά

Η λάμα STIHL Rollomatic ES Light, 3/8", 1.6 mm, ικανοποιεί τις πιο αυστηρές επαγγελματικές απαιτήσεις. Η λάμα είναι κατάλληλη για όλες τις εργασίες συλλογής ξύλου στη δασοκομία, χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα το STIHL MS 500i. Ο ειδικός χάλυβας που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της έχει υψηλή αντοχή στη φθορά, και οι κοιλότητες έχουν δημιουργηθεί και συγκολληθεί με ειδική διαδικασία λέιζερ. Παρά το χαμηλό της βάρος, η λάμα Rollomatic ES Light, 3/8", 1.6 mm είναι ιδανική για πολύ σκληρές εργασίες που θέτουν υψηλές απαιτήσεις σε υλικά και χρήστες. Χάρη στην άκαμπτη εξωτερική και εσωτερική της κατασκευή, η λάμα STIHL Rollomatic ES Light αντεπεξέρχεται με άνεση και ασφάλεια σε σκληρό ξύλο

Με εξοικονόμηση βάρους 30% σε σύγκριση με τη λάμα STIHL Rollomatic ES, αυτή η ελαφριά έκδοση συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση του συνολικού βάρους του αλυσοπριόνου σας. Το μικρότερο βάρος επίσης σημαίνει λιγότερη καταπόνηση της μέσης σας σε πολύωρη εργασία. Η μύτη της λάμας ανταλλάσσεται στο σύνολο της. Το σφραγισμένο ρουλεμάν στη μύτη σημαίνει ότι η λάμα δεν απαιτεί συντήρηση.
Rollomatic ES Light

Τεχνικές λεπτομέρειες

Βήμα γραναζιού μύτης9,32mm/3/8"
Πλάτος αυλακιού1,6mm/.063"
Πίσω μέρος στήριξης3003
Πλήθος δοντιών γραναζιού μύτης11
Μήκος λάμας50cm/20",63cm/25",71cm/28",80cm/32",90cm/36"

Σέρβις και συμβουλές