19,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Service Kit 38 για τους φυσητήρες πλάτης BR 450 και ψεκαστήρες SR 450

Ο επινώτιος βενζινοκίνητος φυσητήρας ή ψεκαστήρας STIHL σας λειτουργεί πιο αποδοτικά όταν εξασφαλίζονται οι πλήρεις επιδόσεις του. Για να διατηρήσετε την αξιοπιστία του φυσητήρα ή ψεκαστήρα σας, θα πρέπει να εκτελείτε ορισμένες προληπτικές εργασίες συντήρησης σε τακτική βάση. Με τα περιεχόμενα του Service Kit 38 μπορείτε να αναλάβετε μερικές απλές εργασίες συντήρησης που θα βοηθήσουν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του μηχανήματός σας.

Το STIHL Service Kit 38 για τα μοντέλα BR 350, BR 430, BR 450, S 430 και SR 450 περιέχει τα εξής είδη για βασικές εργασίες συντήρησης:

  • Χάρτινο φίλτρο αέρα
  • Μπουζί
  • Φίλτρο καυσίμου

Χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής τους, τα φίλτρα αέρα STIHL εξασφαλίζουν ώστε να απολαμβάνετε τη χρήση των μηχανημάτων σας για πολύ καιρό. Επιπλέον, τα χάρτινα φίλτρα STIHL είναι αδιάβροχα, χάρη στην ειδική επίστρωση στην επιφάνειά τους. Τα καθαρά φίλτρα αυξάνουν τις επιδόσεις του κινητήρα, μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και διευκολύνουν την εκκίνηση του μηχανήματος. Η τακτική αλλαγή του χάρτινου φίλτρου αέρα εξασφαλίζει αξιόπιστη προστασία του κινητήρα του φυσητήρα ή ψεκαστήρα σας από αποξεστική σκόνη. Οι επιδόσεις διατηρούνται υψηλές, η κατανάλωση καυσίμου είναι χαμηλή, και μπορείτε να ξεκινήσετε το βενζινοκίνητου φυσητήρα ή ψεκαστήρα σας με τη γνώριμη ευκολία.

Επίσης, θα πρέπει να έχετε τον νου σας στο φίλτρο καυσίμου για να είστε βέβαιος ότι δεν εισέρχονται ξένα σωματίδια μέσα στον κινητήρα μαζί με το καύσιμο. Η τακτική αλλαγή αυτού του εξαρτήματος προστατεύει τον κινητήρα και εξασφαλίζει μια μεγάλη διάρκεια ζωής. Συνιστούμε επίσης αλλαγή του μπουζί για να εξασφαλίζεται η καθαρή καύση του καυσίμου στον κινητήρα και οι άριστες επιδόσεις του μηχανήματός σας.

 

Δεν χρειάζεστε κανένα πρόσθετο εργαλείο για να εκτελέσετε αυτές τις βασικές εργασίες συντήρησης. Για την αλλαγή του φίλτρου αέρα και του μπουζί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπουζόκλειδο που παραδόθηκε μαζί με τον επινώτιο φυσητήρα ή ψεκαστήρα σας. Υπάρχει ένας χάρτινος γάντζος ενσωματωμένος στο κουτί συσκευασίας που χρησιμεύει για την εξαγωγή του φίλτρου καυσίμου.

Service Kit 38

Σέρβις και συμβουλές