ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

we are here for you
we are here for you

Αυτές είναι δύσκολες στιγμές, και ο κορονοϊός είναι μια σκληρή δοκιμασία για όλους μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους διατηρούν την κοινωνία και την οικονομία μας σε λειτουργία αυτή τη στιγμή, μαζί με όλους εκείνους που προστατεύουν τις οικογένειές τους, τους φίλους και τους συνανθρώπους τους. Όλοι κάνετε μια σημαντική συνεισφορά!

 

Η δυνατότητα πρόσβασης στους τοπικούς αντιπροσώπους μας μπορεί να ποικίλει αλλά εκείνοι είναι ακόμα εκεί για σας. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον αντιπρόσωπο που σας εξυπηρετεί για να μάθετε τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος του. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα των εμπόρων μας εξακολουθούν να λειτουργούν, με τη δυνατότητα για κατ 'οίκον παράδοση σε πολλές περιπτώσεις.Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση. Εμείς στην STIHL αλλά και οι αντιπρόσωποι μας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παραδώσουμε όλα τα παραγγελθέντα προϊόντα το συντομότερο δυνατό. 

Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας

Αλληλεγγύη: Κάνουμε αυτό που μας αναλογεί

Ως οικογενειακή επιχείρηση, αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας να προστατεύουμε την κοινωνία – δημιουργώντας παράλληλα ευκαιρίες για το μέλλον. Ας σταθούμε ενωμένοι – και ας μοιραστούμε την ευθύνη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

 

Μείνετε υγιείς!

Η STIHL ομάδα σας

Γυναίκα που κάθεται μπροστά από ένα σπίτι με το πρόσωπο/την προστασία ακοής στο χέρι της, δίπλα της είναι ένα STIHL FS 56 R