Επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL: Αποτελεσματικά, δυνατά και κυρίως θόρυβα

Θα τα λατρέψουν ακόμα και οι γείτονες σας!

Spring_2019

Επαναφορτιζόμενη δύναμη! Απίστευτη απόδοση!

Στις δουλειές του κήπου, πολλές φορές χρειάζεται μεγάλη αντοχή. Με τα δυνατά μας επαναφορτιζόμενα μηχανήματα δεν μένετε ποτέ από ενέργεια! Χάρη στο μικρό τους μέγεθος και βάρος, φροντίζουν για την δική σας ξεκούραστη εργασία!

Βρείτε αυτό που ταιριάζει στις δικές ανάγκες σε κάποιο από τα μηχανήματα των τριών σειρών επαναφορτιζόμενων STIHL

Για μικρούς κήπους ή και το μπαλκόνι σας

Σειρά Lithium-Ion

Σειρά Lithium-Ion

Η καταλληλότερη λύση για την περιποιήση του αγαπημένου σας χώρου. Οι μπαταρίες εξασφαλίζουν γρήγορο, και απλό χειρισμό και παρέχουν ακριβώς την ισχύ που χρειάζεστε. Έτσι, οι μικρές έκτακτες δουλειές στον κήπο ή το μπαλκόνι γίνονται ακόμα πιο εύκολες, και φυσικά αθόρυβες!

Για μεσαίους και μεγάλους κήπους

Σειρά Compact

Σειρά Compact

Ο κήπος είναι το δικό σας, το προσωπικό σας έργο. Τα εργαλεία που θα χρησιμοποιείτε εκεί πρέπει να ικανοποιούν υψηλές απαιτήσεις. Να έχουν μεγάλη ισχύ, αλλά να είναι επίσης απλά στον χειρισμό. Τα επαναφορτιζόμενα  μηχανήματα COMPACT της STIHL με ανταλλασσόμενες μπαταρίες AK προσφέρουν ακριβώς αυτό τον  συνδυασμό. Με τα ευέλικτα μηχανήματα ποιότητας της STIHL, είστε κατάλληλα εξοπλισμένος για κάθε εργασία.
 

Για επαγγελματική χρήση

Σειρά Pro

Σειρά Pro

Στην εργασία σας, τρεις παράγοντες είναι το άλφα και το ωμέγα: Υψηλή ισχύς, μεγάλος χρόνος λειτουργίας και άνετος χειρισμός. Τα επαγγελματικά επαναφορτιζόμενα προϊόντα είναι απαραίτητα, και όχι μόνο σε χώρους με ευαισθησία τον θόρυβο. Με τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα PRO, η STIHL προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για επαγγελματική χρήση.

Δείτε τις σειρές επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων STIHL στο Ανοιξιάτικο φυλλάδιο 2019

fsa56 FSA 56 Επαναφορτιζόμενη δύναμη! Απίστευτη απόδοση!

battery-guide Οδηγός επιλογής μπαταρίας

spring-brochure Φυλλάδιο Άνοιξη 2019