STIHL RUNNING TEAM

Η STIHL Running Team ομάδα μας είναι έτοιμη για τον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Running Team

Καλή επιτυχία σε όλους τους STIHL Runners!

Η STIHL Running Team συνεχώς επεκτείνεται. Οι συμμετοχές για τον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Η ομάδα είναι έτοιμη να αγωνιστεί, και να διαπρέψει.

Αν το θέλετε μπορείτε και εσείς να γίνετε μέλος αυτής της ομάδας, και έτσι να συμμετέχετε μαζί μας σε μελλοντικούς αγώνες! Δηλώστε τώρα συμμετοχή για να λάβετε δωρεάν ένα αθλητικό T-shirt STIHL Running Team αλλά και να ενημερώνεστε από εμάς για τις επόμενες διοργανώσεις που μπορείτε να λάβετε μέρος εφόσον το επιθυμείτε.

Ανοίγουμε νέους δρόμους ... Ας τους τρέξουμε μαζί
STIHL υπερήφανος υποστηρικτής του Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

 
Αγαπάμε την φύση και υποστηρίζουμε πάντοτε τις δραστηριότητες που φέρνουν όλους μας πιο κοντά σε αυτήν. Με την STIHL Running Team "Ανοίγουμε Δρόμους" και θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας σε αυτό!
 
Δεχθήκαμε με χαρά να υποστηρίξουμε τον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", καθώς είναι μία διοργάνωση που εδώ και χρόνια βοηθά να εγκαταλείπουμε την καθημερινότητα, και να συναντάμε τον πραγματικό εαυτό μας στον δρόμο!

Φορτίζουμε μπαταρίες .... και ξεκινάμε!!!

 

Banner_Megas_Alexandros_Marathon

If it doesn't challenge you.. it won't change you!

                                                                                                 Fred Devi

Με την αποστολή των στοιχείων σας προς την εταιρεία μας, αποδέχεστε αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει η ANDREAS STIHL AE στα πλαίσια του συντονισμού της STIHL Running Team ομάδας, τους οποίους θα βρείτε στο δεξί μέρος της σελίδας.

 STIHL...Go where no path leads!