Επαγγελματίες συντηρητές δέντρων: 'Ηρθε το νέο STIHL MS 150 TC-E

Παρελκόμενα

Die neue STIHL Motorsäge MS 150 TC-E

H σωστή επιλογή του επαγγελματία συντηρητή είναι το MS 150 TC-Ε. Ο επίσημος αντιπρόσωπος της STIHL στην περιοχή σας είναι πρόθυμος να σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές τόσο για το νέο MS 150 TC-E όσο και για οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα STIHL.

Επισκεφτείτε το κοντινότερο κατάστημα STIHL και δείτε το νέο κλαδευτικό αλυσοπρίονο MS 150 TC-E.

STIHL Betriebsstoffe

Καύσιμα και λιπαντικά

Κάθε αλυσοπρίονο STIHL λειτουργεί σαν καλολαδωμένη μηχανή. Και για να μείνει αυτό έτσι, η STIHL έχει αναπτύξει μια πλήρη σειρά από ειδικά καύσιμα και λιπαντικά, που είναι προσαρμοσμένα απόλυτα στις απαιτήσεις του μηχανηματός σας.

Werkzeuge und Zubehör von STIHL

Εργαλεία και περελκόμενα

'Ενα καλό εργαλείο είναι η μισή δουλειά. Γι' αυτό η STIHL προσφέρει στους επαγγελματίες στη συντήρηση δέντρων μια πλούσια γκάμα σπό εργαλεία και παρελκόμενα, όπως για παράδειγμα για την περιποίηση δενδροφυτειών.
STIHL Schutzkleidung

Προστατευτική ενδυμασία

Ασφάλεια πάνω απ' όλα. Στη STIHL θα βρείτε μια μεγάλη επιλογή από αποτελεσματικά και άνετα προστατευτικά ενδύματα, που χωρίς εξαίρεση ικανοποιούν τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας της STIHL.

teasertoolbar_swiss-made Γνήσιες αλυσίδες STIHL

Ποιότητα ανάπτυξης STIHL: Η STIHL είναι η μοναδική κατασκευάστρια αλυσοπριόνων στον κόσμο που σχεδιάζει και κατασκευάζει τις δικές της αλυσίδες και λάμες