Γεμίστε με ενέργεια STIHL

STIHL & VIKING επαναφορτιζόμενα μηχανήματα

Γεμίστε με ενέργεια STIHL Αύξηση της γκάμας των προϊόντων. Το ξεκίνημα έγινε την Άνοιξη του 2009 όταν λανσαρίστηκαν τα επαναφορτιζόμενα ψαλίδια μπορντούρας. Τώρα οι κηπουροί έχουν στη διάθεσή τους 4 ακόμη μηχανήματα με την τεχνολογία ιόντων λιθίου και προπαντός το σημαντικό πλεονέκτημα της αθόρυβης και αποτελεσματικής εργασίας. Τα νέα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα της STIHL - ένας φυσητήρας, δύο χορτοκοπτικά, και ένα αλυσοπρίονο- αλλά και ένα χλοοκοπτικό από τη σειρά της VIKING ενώνουν πολλά πλεονεκτήματα: είναι αθόρυβα, δεν έχουν καλώδια, δεν χρειάζονται πηγή ρεύματος και δεν περιορίζουν την κίνηση. Eίναι ιδιαιτέρως πρακτικά: χάρη στο μοναδικό και πρωτοποριακό σύστημα όπου οι τρεις μπαταρίες που προσφέρονται μαζί με τους φορτιστές,  κατηγορίας 36 V, είναι συμβατές με όλα τα μηχανήματα μπαταρίας STIHL και VIKING. Έξυπνα, πρωτοποριακά, μοναδικά - Αληθινή εμπερία STIHL
MSA Επαναφορτιζόμενα αλυσοπρίονα

MSA Επαναφορτιζόμενα αλυσοπρίονα

Τα πρώτα επαναφορτιζόμενα αλυσοπρίονα STIHL -  έχοντας πλέον την τεχνογνωσία, χάρη στο πολύχρονη εμπερία ενασχόλησης με τα αλυσοπρίονα αλλά και τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας ιόντων λιθίου.
HTA 85 Τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο

HTA 85 Τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο

Επαναφορτιζόμενο τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο με πτυσσόμενο σωλήνα και αλυσίδα 1/4'' PM3 για εξαιρετικά καλή συμπεριφορά κατά την εκκίνηση και καλή απόδοση κοπής, χαμηλές δονήσεις και αθόρυβη λειτουργία.

SPA 65 Επαναφορτιζόμενο ελαιοραβδιστικό

SPA 65 Επαναφορτιζόμενο ελαιοραβδιστικό

Επαναφορτιζόμενο μηχάνημα συγκομιδής για την αποτελεσματική συλλογή καρπών όπως ελιές, καρύδια ή φυστίκια. Διαθέτει 2 χτένια με 4 ακτίνες από ανθρακονήματα. Η ταχύτητα ελέγχεται πλήρως από το γκάζι. Ιδανικό για επαγγελματίες.

HSA Επαναφορτιζόμενα ψαλίδια μπορντούρας

HSA Επαναφορτιζόμενα ψαλίδια μπορντούρας

Τώρα και στην περιποίηση των θάμνων οι κηπουροί μπορούν να βασιστούν στα ισχυρά επαναφορτιζόμενα ψαλίδια μπορντούρας.
FSA Χορτοκοπτικά μπαταρίας

FSA Χορτοκοπτικά μπαταρίας

Όποιος δουλεύει με τα ισχυρά επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά STIHL, το σίγουρο είναι ότι δεν ενοχλεί τα αυτιά του γείτονά του. Ο κηπουρός μπορεί πλέον να εκτελεί την εργασία του εύκολα, αθόρυβα και χώρις καλώδια.
BGA επαναφορτιζόμενος φυσητήρας

BGA επαναφορτιζόμενος φυσητήρας

Το νέο μοντέλο φυσητήρα της STIHL, BGA 85 είναι λιγότερο θορυβώδες σε σχέση με τα συμβατικά μηχανήματα αλλά και απαλλαγμένο από καλώδια και τη μυρωδιά της βενζίνης.
HLA 65 Επαναφορτιζόμενος Φραχτοκόπτης

HLA 65 Επαναφορτιζόμενος Φραχτοκόπτης

Ιδανική ρύθμιση για κατακόρυφη κοπή και οριζόντιαν κοπή πάνω από το ύψος του κεφαλιού. Αποδοτικός κινητήρας EC χωρίς ψήκτρες και ηλεκτρονικό κύκλωμα ρύθμισης.

VIKING:  Επαναφορτιζόμενα χλοοκοπτικά

VIKING: Επαναφορτιζόμενα χλοοκοπτικά

Το χλοοκοπτικό VIKING MA 339 είναι το ιδανικό μηχάνημα για περιστασιακούς χρήστες, οι οποίοι δίνουν μεγάλη αξία στην ποιότητα, στην εργονομία και στην άνεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα άνεσης αποτελεί το μοντέλο MA 339 C.

Τώρα στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της περιοχής σας

Teaser 9941

Teaser 9941

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL & VIKING είναι συμβατά με τις μπαταρίες και τους φορτιστές STIHL. επιλέξτε ανάμεσα στις μπαταρίες AP 80, AP 115, AP 180 & την ισχυρή μπαταρία πλάτης ΑR 900. Επίσης επιλέξτε ανάμεσα στον φορτιστή AL 100 και τους ταχυφορτιστές AL 300 & AL 500.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στην κατηγορία  ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ όλων των επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων

Akku Μία μπαταρία, ένας φορτιστής για όλα τα μηχανήματα

Τα νέα επαναφορτιζόμενα μοντέλα STIHL & VIKING. Δυνατά, αθόρυβα, χωρίς καλώδια και καυσαέρια

Κώστας Κόκλας με ... STIHL (20.19 MB)
Akku-Power mit System von STIHL und VIKING Νέο επαναφορτιζόμενο σύστημα STIHL & VIKING

Νέο επαναφορτιζόμενο σύστημα STIHL & VIKING

Έξυπνα, πρωτοποριακά, μοναδικά (29.76 MB)