Προειδοποίηση κατά απομιμήσεων

Πειρατεία μάρκας και προϊόντων

Συνιστάται προσοχή: οι υποτιθέμενες ευκαιρίες συχνά κοστίζουν ακριβά, διότι παρά την χαμηλή τους τιμή, τα πλαστά μηχανημάτων προσφέρουν μειωμένη διάρκεια ζωής, απόδοσή και, πάνω απ' όλα,  ασφάλειά. Ωστόσο,έχετε υπόψιν σας ότι, τα πλαστά προϊόντα δεν προσφέρονται πάντα σε χαμηλές τιμές. Σε πολλές περιπτώσεις, οι τιμές είναι μόνο ελαφρώς χαμηλότερες από τις τιμές των αρχικών προϊόντων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να δοθεί η εντύπωση ότι είναι αυθεντικά STIHL .

Τα απομιμητικά προϊόντα αποτελούν σημαντική πηγή κινδύνου

Ενώ τα προϊόντα STIHL χαρακτηρίζονται από αυστηρά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, μεταξύ άλλων, αυτό δεν συμβαίνει με τα απομιμητικά προϊόντα. Σε πολλές περιπτώσεις, τα μηχανήματα δεν λειτουργούν μετά από σύντομο χρονικό διάστημα και δεν μπορούν πλέον να επισκευαστούν λόγω έλλειψης ανταλλακτικών. Επιπλέον, ο σχετικός με την ασφάλεια εξοπλισμός είναι ελαττωματικός ή λείπει εντελώς. Για παράδειγμα, συχνά η σκανδάλη για το αυτόματο φρένο αλυσίδας - το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ασφαλείας σε ένα αλυσοπρίονο - είχε ήδη σπάσει κατά την αποσυσκευασία ενός ψεύτικου πριονιού.

 

Ειδικότερα, τα αλυσοπρίονα STIHL έχουν γίνει το επίκεντρο των παραχαρακτών. Τα περισσότερα από τα πλαστά προϊόντα προέρχονται από την Κίνα και είναι παρόμοια με τα γνήσια προϊόντα STIHL, ειδικά λόγω του πορτοκαλί/ανοικτού γκρι χρωματικού συνδυασμού τους. 

Επιπλέον, οι αγοραστές εξαπατώνται μη μπορώντας να διακρίνουν την εμφανή πλαστότητα διαφόρων αυτοκολλήτων με το εμπορικό σήμα "STIHL" και σε ορισμένες περιπτώσεις εφαρμόζονται επίσης γνωστές ονομασίες μοντέλων όπως "MS 440". Εκτός από το χρωματικό τους σχέδιο και την ονομασία του μοντέλου, αυτά τα αλυσοπρίονα δεν έχουν τίποτα κοινό με τα γνήσια αλυσοπρίονα STIHL.

Πώς προστατεύετε τον εαυτό σας;

Συγκεκριμένα, οι λεγόμενες πωλήσεις δρόμου, υπαίθριας αγοράς είναι πάντα μια σίγουρη ένδειξη πλαστών, κατώτερης ποιότητας και επικίνδυνων προϊόντων. Το ίδιο ισχύει και για την προσφορά νέων προϊόντων στο Διαδίκτυο. Η STIHL πωλεί τα προϊόντα της αποκλειστικά μέσω των πιστοποιημένων αντιπροσώπων, οι οποίοι εγγυώνται πρωτοτυπία, εξυπηρέτηση και συμβουλές. Στον αντιπρόσωπο της STIHL μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα λάβετε φθηνά αντίγραφα, αλλά 100% ποιότητα STIHL.

Σημαντικό:

Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε στο info@stihl.gr.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟΥ MSA 300

Ως κατασκευαστής με αίσθημα ευθύνης, η STIHL αποφάσισε να ανακαλέσει τα μηχανήματα που πιθανά παρουσιάζουν πρόβλημα.