1.009,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό FS 411 C-EM: Ισχυρή και άνετη για εργασίες κοπής σε μεγάλες περιοχές

Με το βενζινοκίνητο κοπτικό μηχάνημα STIHL FS 411 C-EM στο χέρι, οι επαγγελματίες στη συντήρηση τοπίων, στη γεωργία και στις δημοτικές υπηρεσίες είναι άριστα εξοπλισμένοι για την απομάκρυνση σκληρού, μπερδεμένου χόρτου και θάμνων.

Ο δυνατός και οικονομικός κινητήρας STIHL 2-MIX παράγει την απαραίτητη ισχύ για το κούρεμα μεγάλων εκτάσεων, το καθάρισμα πυκνής βλάστησης και τη συντήρηση νεαρών δέντρων. Το STIHL FS 411 C-EM είναι εφοδιασμένο με σύστημα STIHL ErgoStart που διευκολύνει την εκκίνηση. Το σύστημα STIHL M-Tronic 3.0 φροντίζει για αξιόπιστη παραγωγή των βέλτιστων επιδόσεων του κινητήρα με σταθερό ανώτατο αριθμό στροφών. Το δυνατό και στιβαρό κοπτικό μηχάνημα STIHL FS 411 C-EM έχει ιδιαίτερα μεγάλο κύκλο κοπής με διάμετρο 520 mm, υποστηρίζοντας ταχεία πρόοδο της εργασίας.

Η εργονομική λαβή ποδηλάτου (λαβή κουρέματος) υποστηρίζει τις φυσικές κινήσεις δρεπανιού κατά την κοπή χόρτου με το χορτοκοπτικό, για άνετη χρήση του βενζινοκίνητου χορτοκοπτικού σας. Ο αορτήρας γενικής χρήσης STIHL ADVANCE PLUS που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό θα κάνει την εργασία σας πιο ξεκούραστη. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει την καταπόνηση των μυών και αρθρώσεών σας περιορίζοντας τη μετάδοση των δονήσεων που παράγονται κατά την εργασία. Η λαβή πολλαπλών λειτουργιών επίσης διευκολύνει την εργασία σας, καθώς όλα τα χειριστήρια του κινητήρα είναι προσιτά με το ένα χέρι. Ο διακόπτης λειτουργίας επιτρέπει γρήγορη επανάληψη της εργασίας μετά από διαλείμματα, χωρίς την ανάγκη να σβήσετε και να ξαναξεκινήσετε το μηχάνημα.

Μπορείτε να εφοδιάσετε το βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 411 C-EM με διάφορα κοπτικά εξαρτήματα – όπως χλοοκόπτης, μαχαίρι χόρτου, πριονόδισκο και διάφορες κεφαλές κοπής – για να το προσαρμόσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εργασία που σας περιμένει. Το χορτοκοπτικό FS 411 C-EM παραδίδεται με μαχαίρι δενδρυλλίων STIHL 300-3. Ο μεγάλος προφυλακτήρας προσφέρει προστασία από κομμένα υλικά και μικρές πέτρες που εκσφενδονίζονται.

Μέσω της υποδοχής διάγνωσης, ο αντιπρόσωπος της STIHL μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιασμό του μηχανήματος, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και οδηγίες για την επισκευή και συντήρηση του μηχανήματός σας.

 • Πρακτική λαβή τιμονιού για το κούρεμα μεγάλων περιοχών
 • Με σύστημα M-Tronic που ελέγχει τον κινητήρα πλήρως ηλεκτρονικά
 • Ισχυρό χορτοκοπτικό για απαιτητικές εργασίες
 • Για επαγγελματίες της διαχείρισης τοπίου, της γεωργίας και των δημοτικών επιχειρήσεων
 • Εύκολη εκκίνηση χάρη στο STIHL ErgoStart
 • Το STIHL M-Tronic 3.0 ελέγχει τον κινητήρα πλήρως ηλεκτρονικά
 • Άνετος αορτήρας STIHL ADVANCE PLUS για κούρεμα εξοικονόμησης ενέργειας
 • FS 410 C-EM, Anwendung

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  STIHL M-Tronic
  STIHL M-TRONIC
  STIHL ErgoStart
  STIHL ERGOSTART
  Λαβή ποδηλάτου
  Λαβή ποδηλάτου

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Κυβισμός41,6 cm3
  Ισχύς2/2,7 kW/Hp
  Βάρος8,7 kg 1)
  Στάθμη ηχοπίεσης99 dB(A) 2)
  Δονήσεις, αριστερά/δεξιά1,9/2,3 m/s² 3)

  Σέρβις και συμβουλές