1.159,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαγγελματικό χορτοκοπτικό πλάτης

Στην επαγγελματική εργασία σε αλπικά λιβάδια, αμπέλια ή οπωρώνες, το επινώτιο βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FR 460 TC-EM με τη στιβαρή κεφαλή μεσινέζας STIHL AutoCut 36-2 ως βασικό εξοπλισμό, μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα από σκληρό χόρτο και ζιζάνια έως θάμνους. Προσθέτοντας το κατάλληλο προαιρετικό εξάρτημα κοπής, μπορείτε να κόψετε θάμνους και μικρά δέντρα. Η κυκλική λαβή βοηθά να εργαστείτε με μεγάλη ακρίβεια, ακόμα και σε χώρους με περιορισμένη ελευθερία κινήσεων.

Το επινώτιο βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FR 460 TC-EM διαθέτει έναν κινητήρα STIHL 2-MIX υψηλής ροπής. Το σύστημα STIHL ErgoStart σάς βοηθά να ξεκινήσετε τον μηχάνημά σας γρήγορα και χωρίς κόπο. Αυτό το χορτοκοπτικό είναι επίσης εφοδιασμένο με το σύστημα STIHL M-Tronic που εξασφαλίζει άριστες επιδόσεις και στροφές από την πρώτη στιγμή. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει τους κραδασμούς κατά την εργασία, προστατεύοντας τους μυς και τις αρθρώσεις σας.

Όλα τα χειριστήρια είναι συγκεντρωμένα στη λαβή πολλαπλών λειτουργιών όπου είναι προσιτά με το ένα χέρι, κάνοντας τη δουλειά σας ακόμα πιο εύκολη. Ο διακόπτης λειτουργίας χρησιμοποιείται για άμεση επανεκκίνηση του χορτοκοπτικού χωρίς ανάγκη για άλλες ρυθμίσεις. Το σύστημα μεταφοράς του STIHL FR 460 TC-EM αυξάνει την εργονομία στη δουλειά σας και εξοικονομεί σημαντική ενέργεια σε πολύωρες εργασίες. Ο αποσπώμενος σωλήνας διευκολύνει τη μεταφορά και τη φύλαξη.

 • To μαχαίρι διασφαλίζει ότι το γκαζόν κόβεται ομοιόμορφα και με την ισχυρή ροή αέρα που δημιουργείτα
 • Με σύστημα M-Tronic που ελέγχει τον κινητήρα πλήρως ηλεκτρονικά
 • Εύκολη εκκίνηση χάρη στο STIHL ErgoStart
 • Η στρογγυλή λαβή που βοηθά εργασίες κοπής σε περιορισμένους χώρους
 • Ο διαιρούμενος άξονας διευκολύνει τη μεταφορά
 • FR 460 TC-EM

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  STIHL ErgoStart
  STIHL ERGOSTART
  STIHL anti-vibration system
  ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL
  ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΣ
  ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΣ

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Κυβισμός45,6 cm3
  Ισχύς2,2/3 kW/Hp
  Βάρος10,9 kg 1)
  Στάθμη ηχοπιέσης με μεταλλικό εργαλείο99 dB(A) 2)
  Δονήσεις, αριστερά/δεξιά3,3/2,5 m/s² 3)

  Σέρβις και συμβουλές