669,00 €
602,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαγγελματικό επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας

Το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 94 είναι πολύ δυνατό και στιβαρό. Τροφοδοτούμενο με ενέργεια από μπαταρίες ιόντων λιθίου του συστήματος STIHL AP, το μηχάνημα αυτό λειτουργεί τόσο αθόρυβα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το κούρεμα φραχτών σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο. Η στρεφόμενη λαβή πολλαπλών λειτουργιών μπορεί να γυρίσει 90° προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά, εξασφαλίζοντας μια εργονομικά ευνοϊκή στάση εργασίας για κάθε τομή – ακόμα και όταν δουλεύετε προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Το ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 94 διαθέτει επίσης μια κυκλική λαβή για ξεκούραστο χειρισμό προς κάθε κατεύθυνση εργασίας. Η προστασία από κοψίματα και ο προφυλακτήρας μύτης αυξάνουν την ασφάλειά σας και προστατεύουν τα μαχαίρια.

Για την τροφοδοσία του με ενέργεια, αυτό το ευέλικτο ψαλίδι μπορεί να συνδυαστεί με τη θήκη γοφού STIHL AP με καλώδιο σύνδεσης, με το σύστημα μεταφοράς STIHL ή με την επινώτια μπαταρία STIHL AR 1000. Ο δείκτης φόρτισης δείχνει την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας με μια ματιά.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL, βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 94 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχουν πιστοποιηθεί ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

Εξαιρετική απόδοση κοπής, και στο κλάδεμα: το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας HSA 94 R

Το στιβαρό επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 94 R χρησιμοποιείται από επαγγελματίες στη συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου και από δημοτικές υπηρεσίες στην εκτέλεση απαιτητικών εργασιών. Το STIHL HSA 94 R λειτουργεί με χαμηλή ταχύτητα του μαχαιριού και διαθέτει ένα μαχαίρι αμφίπλευρης κοπής, ειδικά σχεδιασμένο για κλάδεμα , με μεγάλα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια που επιτρέπουν στον χρήστη να κόψει και πιο χονδρά κλαδιά αποτελεσματικά και με ακρίβεια με σταθερό αριθμό στροφών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χειριστήρια που βρίσκονται στην στρεφόμενη λαβή πολλαπλών λειτουργιών για να ρυθμίσετε τον αριθμό διαδρομών, επιλέγοντας ανάμεσα σε τρία επίπεδα από 2.800 διαδρομές/λεπτό έως 3.200 διαδρομές/λεπτό, και έτσι να εξασφαλίσετε δυνατή κοπή στην εργασία σας. Στο βίντεο οδηγιών μας φαίνεται το STIHL HSA 94 R σε επαγγελματικές εφαρμογές.Το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 94 R είναι διαθέσιμο με

μαχαίρια σε δύο μήκη: 60 cm και

75 cm
.
 • Μηχάνημα χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή
 • Εξαιρετικά ισχυρό, στιβαρό επαγγελματικό ψαλίδι μπορντούρας μπαταρίας
 • Για δυνατές κοπές με χαμηλή ταχύτητα λεπίδας
 • Ευέλικτο χάρη στην περιστρεφόμενη λαβή πολλαπλών λειτουργιών με ρυθμιζόμενο αριθμό κινήσεων
 • Ευέλικτο χάρη στην περιστρεφόμενη λαβή πολλαπλών λειτουργιών με ρυθμιστή στροφών τριών θέσεων
 • Ευέλικτη χρήση χάρη στη λειτουργία της μπαταρίας μέσω καλωδίου σύνδεσης
 • HSA 94 R, 60 cm

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου κινητήρα
  ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ EC
  Οδηγός προστασίας
  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΑΜΑΣ
  Screw-on cut protection
  Βιδωτός προφυλακτήρας

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Τεχνολογία μπαταρίαςΙόντων λιθίου PRO
  Μήκος κοπής75 cm
  Χρόνος λειτουργίας AP 100 (επίπεδο 1/2/3)54 / 48 / 42 λεπτά 1)
  Ονομαστική τάση36 V
  Χρόνος λειτουργίας AP 200 (επίπεδο 1/2/3)108 / 96 / 84 λεπτά 1)

  Σέρβις και συμβουλές