381,80 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Εύχρηστη επαναφορτιζόμενη μηχανή κοπής γκαζόν με πλάτος κοπής 46 cm για μικρές εκτάσεις σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο.

Το ευέλικτο επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό STIHL RMA 248 με πλάτος κοπής 46 cm είναι κατάλληλο για το κούρεμα γκαζόν μεσαίων διαστάσεων σε ιδιωτικούς κήπους. Το επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό απαιτεί ελάχιστο κόπο για το κούρεμα, επιτρέποντας ξεκούραστη εργασία. Άλλα χαρακτηριστικά που αυξάνουν την άνεση είναι η αθόρυβη λειτουργία και οι χαμηλές δονήσεις. Το αθόρυβο επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό STIHL RMA 248 είναι ιδανικό για όσους αναζητούν υψηλές επιδόσεις και αθόρυβη λειτουργία.

Το επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό STIHL RMA 248 λειτουργεί με μπαταρίες του συστήματος STIHL AP. Η μόνιμα ενεργοποιημένη οικονομική λειτουργία Eco παρατείνει σημαντικά την αυτονομία των μπαταριών, ενώ πρακτικές λυχνίες LED στην οθόνη της μπαταρίας δείχνουν την κατάσταση φόρτισης με το πάτημα ενός κουμπιού, για να έχετε καθαρή εικόνα ανά πάσα στιγμή. Με τον κεντρικό ρυθμιστή ύψους κοπής μπορείτε να ρυθμίσετε πολύ εύκολα το προτιμώμενο ύψος κοπής, με πολλαπλές δυνατότητα επιλογής. Ο χορτοσυλλέκτης 55 λίτρων με δείκτη πληρότητας αδειάζει εύκολα μέσα από το άνοιγμα το πάνω μέρος. Χάρη στο αναδιπλούμενο τιμόνι, μπορείτε να φυλάξετε το επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό σε μικρό χώρο και να το μεταφέρετε με ευκολία.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το χλοοκοπτικό STIHL RMA 248 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας.

 • Μηχάνημα χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή
 • Ευέλικτη επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν πλάτους κοπής 46cm
 • Για χρήση σε περιοχές χαμηλού θορύβου σε μεσαίου μεγέθους χλοοτάπητες
 • Κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής σε 7 θέσεις
 • Άνετη εργασία χάρη στο κάδο συλλογής γρασιδιού 55 λίτρων με ένδειξη στάθμης πλήρωσης
 • Αυξημένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας λόγω της μόνιμα ενεργής λειτουργίας Eco
 • RMA 248

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  Klappbarer Holm
  Πτυσσόμενο τιμόνι
  Χορτοσυλλέκτης με δείκτη πλήρωσης
  Χορτοσυλλέκτης με δείκτη πλήρωσης
  Κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής
  Κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Πλάτος κοπής46 cm
  Ύψος κοπής25-75 mm
  Χορτοσυλλέκτης55 l
  Στροφές3200 rpm
  StopMS Motorstopp

  Σέρβις και συμβουλές