199,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Πλάτος κοπής33 cm
Ύψος κοπής25 - 60 mm
Ρύθμιση ύψους κοπήςLithium-ion
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη30 l
Σύστημα μετάδοσης κίνησης--

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Ελαφριά, ευέλικτη επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν για μικρές εκτάσεις

Το αθόρυβο επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό STIHL RMA 235 με μπαταρία από το σύστημαSTIHL AK είναι η σωστή επιλογή για το κούρεμα μικρών γκαζόν σε ιδιωτικούς κήπους με υψηλή απόδοση και χαμηλό θόρυβο. Με οικονομική λειτουργία Eco και αεροδυναμικό μαχαίρι, πρόκειται για ένα εξαιρετικά οικονομικό και αποτελεσματικό χλοοκοπτικό.

Με compact περίβλημα από πολυμερή και χαμηλό βάρος, το RMA 235 της STIHL είναι ιδιαίτερα εύκολο στον χειρισμό και μεταφέρεται χωρίς ταλαιπωρία από τη μία χρήση στην επόμενη. Ο κεντρικός ρυθμιστής ύψους κοπής δίνει επιλογή του προτιμώμενου ύψους κοπής σε 5 σκάλες, από 25 mm έως 65 mm. Ο αναδιπλούμενος χορτοσυλλέκτης 30 λίτρων του επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό RMA 235 αδειάζει με μεγάλη ευκολία. Το επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό RMA 235 είναι εξαιρετικά αθόρυβο και φυσικά δεν εκπέμπει καυσαέρια. Ο ελαφρύς και συμπαγής σχεδιασμός του και το αναδιπλούμενο τιμόνι επιτρέπουν εξοικονόμηση χώρου κατά τη φύλαξη.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το χλοοκοπτικό STIHL RMA 235 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας.

RMA 235

Σέρβις και συμβουλές