505,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ευέλικτο και πρακτικό χλοοκοπτικό για μεσαίες και μεγάλες εκτάσεις

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χλοοκοπτικό RM 253 στον κήπο σας για να κουρέψετε γκαζόν έως 1.800 m2. Το μεγάλο πλάτος κοπής (51 cm) υποστηρίζει αποδοτικη συντήρηση μεγάλων εκτάσεων. Με το STIHL RM 253, η συντήρηση του γκαζόν γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ο δυνατός κινητήρας OHV φροντίζει για εντυπωσιακές επιδόσεις. Η λειτουργία easy-start επιτρέπει εκκίνηση του κινητήρα με ελάχιστο κόπο, ανεξάρτητα αν είναι κρύος ή ζεστός, διευκολύνοντας την εργασία σας αμέσως από την εκκίνηση. Το αναδιπλούμενο τιμόνι με την εξαιρετικά μαλακή λαβή εξασφαλίζει άνετη και εργονομική καθοδήγηση της μηχανής. Ο δείκτης πληρότητας που είναι ενσωματωμένος στον χορτοσυλλέκτη 55 λίτρων θα σας δείξει πότε χρειάζεται άδειασμα. Ο κεντρικός ρυθμιστής ύψους κοπής 7 θέσεων είναι εύκολος στη χρήση και επιτρέπει επιλογή του προτιμώμενου ύψους κοπής μεταξύ 25 mm και 75 mm.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Φτερωτό μαχαίρι
Φτερωτό μαχαίρι
ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΧΑΛΥΒΔΟΕΛΑΣΜΑΤΟΣ
ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΧΑΛΥΒΔΟΕΛΑΣΜΑΤΟΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Επιφάνεια γκαζόνμέχρι 1800 m²
Πλάτος κοπής51 cm
Ύψος κοπής30 - 75 mm
Ρύθμιση ύψους κοπής7-fach (zentral)
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη55 l

Σέρβις και συμβουλές