1.989,00 €
1.685,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός98 cm³
Ισχύς5/6,8 kW/Hp
Ισχύς6,7 bhp
Βάρος12,7 kg
Στάθμη ηχοπίεσης101 dB(A) 1)

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Εξαιρετικά δυνατός αρμοκόφτης 5,0 kW (400 mm)

Εάν ο τύπος και το πάχος του υλικού που θέλετε να κόψετε απαιτούν εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις του κινητήρα, ο βενζινοκίνητος αρμοκόφτης STIHL TS 800 με δίσκο σύνθετης ρητίνης των 400 mm είναι η σωστή επιλογή για σας. Ο βενζινοκίνητος αρμοκόφτης TS 800 μπορεί να εφοδιαστεί με τον στιβαρό αδαμαντοφόρο δίσκο κοπής STIHL D-SB, ειδικά για εργασίες μεγάλες διάρκειας και έντασης. Αυτό το μηχάνημα υψηλών επιδόσεων διαθέτει δυνατό κινητήρα STIHL 2-MIX για επαγγελματική χρήση, όπως κοπή δομικού χάλυβα, σκυροδέματος, ασφάλτου ή σωλήνων. Ο αρμοκόφτης STIHL TS 800 είναι κατάλληλος για τη δημιουργία τομών με βάθος έως 145 mm. Ο αρμοκόφτης μπορεί να καθοδηγείται με το χέρι, όπου ο εργονομικός σχεδιασμός της λαβής με την κυκλική λαβή εξασφαλίζει σταθερό κράτημα. Για επαγγελματική χρήση στους τομείς των κατασκευών και της οδοποιίας συνιστούμε τη στερέωση του STIHL TS 800 στο φορείο STIHL FW 20, που επιτρέπει μεγαλύτερη ακρίβεια στις τομές και διευκολύνει την κοπή σε μεγάλες αποστάσεις.

Η λειτουργία STIHL ElastoStart, σε συνδυασμό με την βαλβίδα αποσυμπίεσης, επιτρέπει ξεκούραστη εκκίνηση του μηχανήματος. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας όταν εργάζεστε με τον αρμοκόφτη STIHL TS 800. Η χρήση του συνδέσμου νερού για τη δέσμευση σκόνης στον δίσκο κοπής επίσης θα σας βοηθήσει να εργαστείτε αποτελεσματικά, ενώ το σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας και ο αντισταθμιστής πίεσης παρατείνουν τα διαστήματα ανάμεσα στα καθαρίσματα και έτσι εξασφαλίζουν μεγάλους χρόνους εργασίας χωρίς διακοπή. Το ημιαυτόματο σύστημα τάνυσης του ιμάντα παρατείνει τη διάρκεια ζωής του ιμάντα και του ρουλεμάν.

TS 800

Σέρβις και συμβουλές