305,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Ηλεκτρικό αλυσοπρίονο MSE 190 C-B

Το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL MSE 190 C-B είναι μια καλή επιλογή για εργασίες κοπής σε ιδιωτικά κτήματα, στις ξυλουργικές εργασίες και στη γεωργία. Τα δυνατά σημεία αυτού του ηλεκτρικού αλυσοπριόνου αναδεικνύονται κυρίως στην κοπή καυσόξυλων και σε ξυλουργικές εργασίες.

Θα θέλατε να δουλεύετε χωρίς να κουράζεστε; Τα άριστα εργονομικά χαρακτηριστικά του STIHL MSE 190 C-B θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Το ηλεκτρικό αυτό αλυσοπρίονο διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά υψηλής άνεσης. Ευχάριστο κράτημα χάρη στη μαλακή επένδυση της λαβής. Το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL MSE 190 C-B είναι εφοδιασμένο με νύχια στήριξης για τομές υψηλής ακρίβειας. Επίσης εφοδιάσαμε το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL MSE 190 C-B με ταχυτεντωτήρα αλυσίδας STIHL. Το τέντωμα της αλυσίδας ρυθμίζεται με ευκολία και ασφάλεια, χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Όταν αφήνετε την πίσω λαβή, το φρένο αλυσίδας QuickStop Super σταματά αμέσως το αλυσοπρίονο. Το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL MSE 190 C-B είναι εφοδιασμένο με ασφάλεια υπερφόρτωσης ώστε να αποτρέπονται πιθανές ζημιές λόγω υπερθέρμανσης.

 • Ταιριάζει καλά στο χέρι χάρη στη μαλακή λαβή
 • Ενσωματωμένη προστασία από υπερφόρτωση
 • Πολύ κατάλληλο για κοπή καυσόξυλων
 • Ηλεκτρικό αλυσοπρίονο με εξαιρετική εργονομία για εύκολη εργασία
 • Μεγάλη ακτίνα δράσης λόγω του άνετου καλωδίου 4 μέτρων
 • MSE 190 C-BQ

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  Chain Quick Tensioning
  ΤΑΧΥΤΕΝΤΩΤΗΡΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
  Ergonomic soft grip
  ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΛΑΚΗ ΛΑΒΗ
  QuickStop Super Chain Brake
  ΦΡΕΝΟ QUICKSTOP SUPER

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Βάρος χωρίς καλώδιο3,9 kg
  Ισχύς1,9 kW
  Ονομαστική τάση230 V / 50 HZ (EU, AU, NZ) V
  Στάθμη ηχοπίεσης92 dB(A) 1)
  Στάθμη ηχητικής ισχύος103 dB(A) 1)

  Σέρβις και συμβουλές