269,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Νέο ηλεκτρικό αλυσοπρίονο 1,7kW

Το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL MSE 170 C-B εντυπωσιάζει με τον ελαφρύ σχεδιασμό και την έξυπνη εργονομία του, που σας επιτρέπουν να κόψετε καυσόξυλα χωρίς κόπο αλλά και να αναλάβετε πλήθος από άλλες εργασίες κοπής γύρω από το σπίτι.

Με ισχύ 1,7 kW, ο κινητήρας STIHL MSE 170 C-B μαζί με την αλυσίδα STIHL 3/8" PMM3 εξασφαλίζουν καλές επιδόσεις κοπής. Θα εκτιμήσετε τον ταχυτεντωτήρα αλυσίδας STIHL, ειδικά εάν εργάζεστε με το STIHL MSE 170 C-B σε τακτική βάση ή για πολλή ώρα. Χάρη στο σύστημα αυτό, μπορείτε να τεντώσετε την αλυσίδα με ασφάλεια και ευκολία, χωρίς τη χρήση εργαλείων. Τα νύχια στήριξης του STIHL MSE 170 C-B σάς βοηθούν να πραγματοποιήσετε τομές με μεγάλη ακρίβεια.

Η μαλακή επένδυση της λαβής εξασφαλίζει σταθερό και ευχάριστο κράτημα του ηλεκτρικού αλυσοπρίονου, επιτρέποντας άνετη εργασία. Το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL MSE 170 C-B είναι εφοδιασμένο με ασφάλεια υπερφόρτωσης ώστε να αποτρέπονται πιθανές ζημιές λόγω υπερθέρμανσης. Το αλυσοπρίονο είναι εφοδιασμένο με φρένο αλυσίδας STIHL QuickStop Super για ασφάλεια στην εργασία σας. Το φρένο αυτό ακινητοποιεί άμεσα την αλυσίδα όταν αφήνετε την πίσω λαβή του ηλεκτρικού αλυσοπρίονου.

 • Άνετο ηλεκτρικό αλυσοπρίονο για ιδιοκτήτες κήπων και σπιτιών
 • Η δεξαμενή λαδιού μπορεί επίσης να ανοίξει και να κλείσει χωρίς εργαλεία
 • Ταιριάζει καλά στο χέρι χάρη στη μαλακή λαβή
 • Εύκολο τέντωμα της αλυσίδας χάρη στο σύστημα γρήγορης τάνυσης της αλυσίδας STIHL
 • MSE 170 C-BQ

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  Chain Quick Tensioning
  ΤΑΧΥΤΕΝΤΩΤΗΡΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
  Sturdy clamp end stop
  ΣΤΑΘΕΡΑ ΝΥΧΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
  Ergonomic soft grip
  ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΛΑΚΗ ΛΑΒΗ

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Βάρος χωρίς καλώδιο3,9 kg
  Ισχύς1,7 kW
  Ονομαστική τάση230 V / 50 HZ (EU, AU, NZ) V
  Στάθμη ηχοπίεσης92 dB(A) 1)
  Στάθμη ηχητικής ισχύος103 dB(A) 1)

  Σέρβις και συμβουλές