239,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Nέο Ηλεκτρικό αλυσοπρίονο 1,7kW

Το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL MSE 170 είναι ένα ελαφρύ αλυσοπρίονο ιδανικό για κοπή καυσόξυλων. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιείται για άλλες εργασίες στον κήπο και στους εξωτερικούς χώρους γύρω από το σπίτι που απαιτούν ηλεκτρικό αλυσοπρίονο. Ο εξαιρετικά εργονομικός σχεδιασμός του θα σας βοηθήσει να εργάζεστε με άνεση και χωρίς κόπωση.

Ο κινητήρας του STIHL MSE 170 με κατανάλωση ενέργειας 1,7 kW και η αλυσίδα STIHL 3/8" PMM3 εξασφαλίζουν καλές επιδόσεις κοπής. Το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL MSE 170 είναι εφοδιασμένο με νύχια στήριξης που υποστηρίζουν καθαρές τομές.

Δεν ξεχάσαμε όμως την άνεση του χειριστή: η μαλακή επένδυση της λαβής εξασφαλίζει καλό κράτημα και ευχάριστη αίσθηση στο χέρι. Το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL MSE 170 είναι εφοδιασμένο με ασφάλεια υπερφόρτωσης ώστε να αποτρέπονται οι πιθανές ζημιές λόγω υπερθέρμανσης. Το φρένο αλυσίδας STIHL QuickStop Super αυξάνει την ασφάλεια στην εργασία σας, καθώς η αλυσίδα ακινητοποιείται άμεσα όταν αφήνετε την πίσω λαβή του ηλεκτρικού αλυσοπρίονου.

 • Άνετο ηλεκτρικό αλυσοπρίονο για ιδιοκτήτες κήπων και σπιτιών
 • Ταιριάζει καλά στο χέρι χάρη στη μαλακή λαβή
 • Η δεξαμενή λαδιού μπορεί επίσης να ανοίξει και να κλείσει χωρίς εργαλεία
 • MSE 170 C-Q

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  Side chain tensioner
  ΠΛΕΥΡΙΚΟΣ ΤΕΝΤΩΤΗΡΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
  Ergonomic soft grip
  ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΛΑΚΗ ΛΑΒΗ
  QuickStop Super Chain Brake
  ΦΡΕΝΟ QUICKSTOP SUPER

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Ονομαστική τάση230 V / 50 HZ (EU, AU, NZ) V
  Rollomatic E, μήκος κοπής30 cm
  Βάρος χωρίς καλώδιο3,8 kg
  STIHL OilomaticPicco Micro Mini 3 (PMM3)
  Μήκος καλωδίου0,4 m

  Σέρβις και συμβουλές