279,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

1,9 Hp και οικονομικός κινητήρας 2-ΜΙΧ

Το ισχυρό και ελαφρύ βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 180 δείχνει την αξία του στη χρήση στο οικιακό περιβάλλον, κυρίως στην κοπή καυσόξυλων, αλλά και σε εργασίες στον επαγγελματικό τομέα. Χάρη στο μικρό του βάρος (μόλις 4,1 kg), αυτό το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο είναι ευέλικτο και διευκολύνει αισθητά την πολύωρη εργασία. Εφοδιασμένο με λάμα 35 cm bar μπορείτε να κόψετε χοντρά κλαδιά, καλύπτοντας ένα πλήρες φάσμα εφαρμογών στον κήπο σας. Για να διευκολύνουμε όσο μπορούμε την εργασία σας, εφοδιάσαμε αυτό το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο με δοκιμασμένη τεχνολογία.

Στην καρδιά του μηχανήματος βρίσκεται ο κινητήρας STIHL 2-MIX που δίνει έναν εξαιρετικό συνδυασμό ισχύος και οικονομίας. Για την προστασία των μυών και των αρθρώσεών σας, το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει τους κραδασμούς που μεταδίδονται από τον κινητήρα και το εξάρτημα κοπής στις λαβές του μηχανήματος.

 • Ισχυρό αλυσοπρίονο βενζίνης για κοπή καυσόξυλων
 • Συσκευή εισαγωγικού επιπέδου για ιδιωτική χρήση και για βιοτεχνικές επιχειρήσεις
 • Πλευρική τάση αλυσίδας
 • MS 180

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  STIHL 2-MIX engine
  STIHL 2-MIX ΜΕ ΣΑΡΩΣΗ
  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
  STIHL anti-vibration system
  ΑΝΤΙΔΟΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Κυβισμός31,8 cm3
  Ισχύς1,4/1,9 kW/Hp
  Βάρος4,1 kg 1)
  Αναλογία ισχύς προς βάρος3 kg/kW
  Φρένο ΑλυσίδαςQuickStop

  Σέρβις και συμβουλές