269,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Περιστρεφόμενη βούρτσα πλυσίματος για STIHL RE 232 PLUS έως RE 462 PLUS: Ενδελεχής και αποτελεσματικός επαγγελματικός καθαρισμός ευαίσθητων επιφανειών

Με την περιστρεφόμενη βούρτσα πλυσίματος STIHL μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL σας για την αποτελεσματική εκτέλεση ειδικών εργασιών καθαρισμού με επίμονες ακαθαρσίες πάνω σε λείες επιφάνειες. Επαγγελματίες χρήστες που εργάζονται στις δημοτικές υπηρεσίες, στη γεωργία και στη δασοκομία θα εκτιμήσουν την περιστρεφόμενη βούρτσα πλυσίματος της STIHL με φυσικές τρίχες για την αποτελεσματική απομάκρυνση ακόμα και των πιο επίμονων ακαθαρσιών. Η βούρτσα πλυσίματος έχει μια περιστρεφόμενη εσωτερική βούρτσα που αφαιρεί απαλά αλλά αποτελεσματικά ακόμα και τις πιο επίμονες ακαθαρσίες. Για μια αποτελεσματική μέθοδο εργασίας, μπορείτε να προσαρμόσετε τη γωνία λειτουργίας της περιστρεφόμενης βούρτσας πλυσίματος ώστε να μπορείτε να καθαρίσετε με άνεση επιφάνειες με ελαφριά κλίση. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η ανταλλάξιμη βούρτσα  Ο ταχυσύνδεσμος επιτρέπει γρήγορη και εύκολη σύνδεση της περιστρεφόμενης βούρτσας πλυσίματος στο κοντάρι εκτόξευσης του πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL σας. Είναι κατάλληλη για τα πλυστικά υψηλής πίεσης STIHL RE 232 έως STIHL RE 462 PLUS.
Rotating wash brush for RE 142 PLUS - RE 551 PLUS

Σέρβις και συμβουλές