9,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κιτ περιποίησης και καθαρισμού FS: Καθάρισμα και συντήρηση θαμνοκοπτικών, χορτοκοπτικών και κοπτικών μηχανημάτων

Με το STIHL FS care & clean kit, μπορείτε να καθαρίζετε και να συντηρείτε το χορτοκοπτικό μπορντούρας, το χορτοκοπτικό ή το κοπτικό μηχάνημα STIHL σας γρήγορα και με μεγάλη ευκολία. Έτσι εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του χορτοκοπτικού σας. Στο STIHL FS care & clean kit θα βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης συνδυασμένα σε μία ενιαία συσκευασία.

Έτσι μπορείτε να απομακρύνετε τις ακαθαρσίες από τον εξοπλισμό σας και να τον προετοιμάσετε για αποθήκευση. Επίσης, για να ελαχιστοποιείται η φθορά, θα πρέπει να λιπαίνετε τακτικά το γραναζοκιβώτιο. Συνιστούμε να φορέσετε γάντια εργασίας ή γάντια ασφαλείας όταν εκτελείτε εργασίες καθαρισμού και συντήρησης στο χορτοκοπτικό ή χορτοκοπτικό μπορντούρας σας.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τα προϊόντα συντήρησής μας για το χορτοκοπτικό μπορντούρας, χορτοκοπτικό ή κοπτικό μηχάνημα STIHL σας, η συσκευασία δειγμάτων μας είναι η καλύτερη επιλογή. Περιέχει 50 ml Multispray και 40 g Superlub FS.

Το διαφανές STIHL Multispray με ουδέτερη οσμή έχει διπλή δράση. Αφενός, είναι ειδικά σχεδιασμένο ως λάδι πολλαπλών χρήσεων με καλές ιδιότητες λίπανσης. Αφετέρου, διαλύει επίμονες ακαθαρσίες και σωματίδια που έχουν κολλήσει. Με το σπρέι αυτό μπορείτε να καθαρίσετε και να φροντίσετε τον εξοπλισμό σας ταυτόχρονα. Αφήνει μια προστατευτική στρώση που δεν σκληραίνει.

Το STIHL Superlub FS είναι ένα γράσο υψηλών επιδόσεων για γραναζωτούς μηχανισμούς που είναι ιδανικό για τα υψηλόστροφα συστήματα μετάδοσης των χορτοκοπτικών μπορντούρας, χορτοκοπτικών και κοπτικών μηχανημάτων STIHL. Χάρη στις εξαιρετικές ικανότητες πρόσφυσής του, προστατεύει και λιπαίνει σε μόνιμη βάση ακόμα και τα εκτεθειμένα μέρη των μηχανισμών. Χρησιμοποιούμενο σε τακτική βάση εξασφαλίζει χαμηλή φθορά.

 • Καθαρισμός και φροντίδα για χλοοκοπτικά STIHL
 • Για περιστασιακούς χρήστες και επαγγελματίες
 • Συσκευασία STIHL που περιέχει Multispray και Superlub FS
 • Multispray για τη χαλάρωση της βρωμιάς και ως προστασία διάβρωσης
 • Περιεχόμενες ουσίες σύμφωνα με τον κανονισμό απορρυπαντικών:

  Multispray

  C11-14 ALKANE, PARAFFINUM LIQUIDUM, BUTANE, PETROLATUM, PROPANE, RAPESEED OIL, ISOBUTANE, CALCIUMDINONYLNAPHTHALENESULPHONATE, OLEOYL SARCOSINE, ISOPENTANE, BHT

  Μέσω αυτού του συνδέσμου παρέχονται πίνακες με την αντιστοιχία μεταξύ των ονομασιών INCI, των ονομασιών της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας και των αριθμών CAS.

  Σέρβις και συμβουλές