139,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Μαύρο

Τα ελαφριά και στιβαρά μποτάκια ασφαλείας STIHL Worker S2 είναι κατασκευασμένα από ένα μείγμα υφάσματος και δέρματος υψηλής ποιότητας και είναι υδραπωθητικά, έχουν καλές ιδιότητες διαπνοής και στεγνώνουν γρήγορα. Προστατεύουν επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες κατά την εργασία τους στον κήπο, σε βιοτεχνίες και σε χώρους πρασίνου. Χάρη στις εξωτερικές σόλες από μονωτικό καουτσούκ EVA με αντίσταση σε λάδια και καύσιμα (σύμφωνα με το πρότυπο EN 20345 S2), μπορείτε να φοράτε αυτά τα μποτάκια χωρίς κανένα δισταγμό σε βιοτεχνίες όπου υπάρχει επαφή με λαδιού ή καύσιμα, για παράδειγμα. Χάρη στους άνετους και ανταλλάξιμους πάτους και το χαμηλό βάρος, τα μποτάκια STIHL Worker S2 φοριούνται με υψηλή άνεση. Επιπλέον, τα επενδυμένα ανοίγματα εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή.

Τα ατσάλινα καλύμματα δαχτύλων με επενδυμένα άκρα προσφέρουν αξιόπιστη προστασία στα πόδια σας από αντικείμενα που πέφτουν. Αυτά τα υποδήματα εργασίας επίσης προσφέρουν καλό κράτημα σε φυσικά εδάφη, χάρη στο αυλακωτό πέλμα. Τα μποτάκια εργασίας STIHL Worker S2 είναι εγκεκριμένα για την κατασκευή ορθοπεδικών πάτων σύμφωνα με τον κανόνα 112-191 του γερμανικού οργανισμού ασφάλισης έναντι εργατικών ατυχημάτων DGUV.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Σύνθεση υφάσματος εξωτερικού στρώματος: δέρμα και ύφασμα
  • Σύνθεση υλικού φόδρας: υφασμάτινη φόδρα
  • Σύνθεση υλικού εξωτερικής σόλας: καουτσούκ και EVA
  • Διαθέσιμα μεγέθη: 39-48
  • Διαθέσιμο χρώμα: τρίχρωμο (μαύρο/ανθρακί/πορτοκαλί)
  • Βάρος (νούμερο 42): 1 kg
  • Πρότυπο DIN EN ISO: 20345 S2
Παπούτσια ασφαλείας WORKER S2

Σέρβις και συμβουλές