279,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Φρέζα

Με τον προσαρμοζόμενο εξαερωτήρα STIHL BF-FS μπορείτε να μετατρέψετε το χορτοκοπτικό STIHL σας σε φρέζα κήπου. Έτσι διευκολύνονται κατά πολύ κάποιες εργασίες συντήρησης του κήπου. Για παράδειγμα, αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα παρτέρι με πολυετή φυτά ή να ετοιμάσετε ένα τμήμα του κήπου σας για καλλιέργεια, συνήθως πρέπει πρώτα να χαλαρώσετε το χώμα.

Η φρέζα είναι κατάλληλη για ερασιτέχνες κηπουρούς, αλλά χρησιμοποιείται επίσης αποτελεσματικά σε επαγγελματικές εφαρμογές κηπευτικής σε σχετικά μικρές εκτάσεις. Με αυτό το προσαρμοζόμενο εργαλείο μπορείτε να σκάψετε και να χαλαρώσετε μέχρι και σκληρό ή βαρύ χώμα γρήγορα και αποτελεσματικά. Η φρέζα STIHL BF-FS είναι εξίσου κατάλληλη για την εξαέρωση και καλλιέργεια εδαφών. Ο προφυλακτήρας συγκρατεί τα τεμάχια χώματος που πετάγονται κατά την εργασία. Το πλάτος εργασίας μόλις 22 cm σας επιτρέπει εργασία με τη φρέζα STIHL BF-FS σε περιορισμένους χώρους . Έτσι μπορείτε να φτάσετε σε σημεία που διαφορετικά θα ήταν δύσκολο να επεξεργαστείτε.

Η προσαρμοζόμενη φρέζα STIHL BF-KS είναι συμβατή με τα εξής χορτοκοπτικά:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το STIHL BF-FS στα εξής χορτοκοπτικά που είναι πλέον εκτός παραγωγής: STIHL FS 85, STIHL FS 90, STIHL FS 90 R, STIHL FS 91, STIHL FS 100, STIHL FS 100 R, STIHL FS 110, STIHL FS 120, STIHL FS 130, STIHL FS 130 R, STIHL FS 200, STIHL FS 240, STIHL FS 250 και STIHL FR 350.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το STIHL BF-FS επίσης με συμβατούς κινητήρες STIHL Kombi.

Εργαλείο BF

Σέρβις και συμβουλές