Τα νέα των αντιπροσώπων μας

Παρουσίαση ενεργειών που πραγματοποιούνται από τους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα

dealers_news

Οι αντιπροσωποί μας πάντα κοντά στούς πελάτες τους, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος, πραγματοποιώντας διαγωνισμούς, στηρίζοντας σημαντικές ενέργειες για την περιοχή τους.  Πάρτε μια μικρή γεύση από όσα συμβαίνουν στο πιστοποιημένο δίκτυο των αντιπροσώπων.

Σεμινάριο ANDREAS STIHL A.E. στο Δήμο Τρίπολης


Η ANDREAS STIHL ΑΕ επενδύει στην επιμόρφωση και την ενημέρωση κυρίως σε ότι αφορά την ασφάλεια την ώρα της εργασίας. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο στο Νομό Αρκαδίας κο Παναγιώτη Κατσιαρδή και τον προϊστάμενο του τμήματος ειδικών συνεργείων και συντήρησης πράσινου του Δήμου Τρίπολης, κ. Μαρίνη Αγησίλαο, διοργάνωσε, με απόλυτη επιτυχία και πλήρη συμμετοχή σεμινάριο στο Δήμο Τρίπολης με θέμα «Προϊόντα STIHL & VIKING! Η δύναμη του επαγγελματία! Ορθή χρήση & κανόνες ασφαλείας μηχανημάτων».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Δήμου Τρίπολης την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλάμβανε παρουσιάσεις μηχανημάτων και νέων επαγγελματικών προϊόντων καθώς επίσης κανόνες ασφαλούς λειτουργίας και χρήσης των μηχανημάτων με τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό. Στο σεμινάριο συμμετείχαν και υπάλληλοι του Δήμου Γορτυνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρόν έδωσαν ο Τεχνικός Ασφαλείας του Δήμου Τρίπολης κ. Γεωργανάς Επαμεινώνδας, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής Δημήτριος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παπαδημητρίου Σωτήριος. Μέτα την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων ακολούθησε επίδειξη μηχανημάτων στο εξωτερικό χώρο του καταστήματος του κου Κατσιαρδή. Εκεί οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν κυρίως τα νέα επαγγελματικά μηχανήματα της STIHL, όπως την επαναφορτιζόμενη σειρά PRO, το νέο κινητήρα KOMBI KM 94 R-CE, χορτοκοπτικά νέας γενιάς FS 460 C-EM, φυσητήρες, ψαλίδια μπορντούρας και πολλά άλλα.

Ευχαριστούμε το Δήμο Τρίπολης για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία. Τους εργαζομένους του τμήματος ειδικών συνεργείων και συντήρησης πράσινου του Δήμου Τρίπολης για τη συμμετοχή τους και το ενδιαφέρον με το οποίο παρακολούθησαν το σεμινάριο.

Σας ευχαριστούμε θερμά επίσης για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα προϊόντα μας!

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ 2016

Η ομάδα της STIHL σε συνεργασία με τους πιστοποιημένους αντιπροσώπους της σε όλη την Ελλάδα συμμετέχει σε επιδείξεις μηχανημάτων και προσφέρει τη δυνατότητα στους τελικούς καταναλωτές να δοκιμάσουν τα νέα μηχανήματα και να μιλήσουν από κοντά με τον Τεχνικό Διευθυντή της εταιρείας.

 • ΑΣΤΡΟΣ 13/4/2016 με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΒΟΥΛΓΑΡΗ
 • ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΛΟΤΟΜΩΝ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 9/4/2016 με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΚΩΤΣΟΚΑΛΗ

Ευχαριστούμε θερμά τον αντιπρόσωπό μας ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά στην πολύ μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου.

 • ΓΕΡΑΚΙ και ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ

Να ευχηθούμε στον κο Δημητρόπουλο καλορίζικο το νέο κατάστημα στη Σκάλα Λακωνίας και καλές δουλειές!

Δύναμη STIHL στον ελαιώνα. Επιδείξεις 2015!

Επιδείξεις μηχανημάτων για το ράβδισμα, το κλάδεμα και την περιποίηση της ελιάς από την ομάδα της STIHL σε όλη την Ελλάδα. Βενζινοκίνητα και επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL σε δράση...

 

 • ΛΕΥΚΙΜΗ 17/12 με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΚΟΤΙΝΑ ΝΙΚΟ
 • ΚΕΡΚΥΡΑ 16/12 με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗ ΚΩΣΤΑ
 • ΚΕΡΚΥΡΑ 15/12 με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗ ΣΠΥΡΟ
 • ΚΡΗΤΗ 1-4/12  επιδείξεις σε Σητεία, Ιεράπετρα, Αρκαλοχώρι, Τυμπάκι και Μοίρες.
 • ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ 28/11 με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΣΙΩΡΟ ΚΩΝ/ΝΟ
 • ΑΡΤΑ 27/11 με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΚΙΤΣΙΟ ΧΡΗΣΤΟ
 • ΠΡΕΒΕΖΑ 26/11 με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΖΗΚΙΔΗ ΗΡΑΚΛΗ
 • ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ  19/11 με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΓΑΣΠΑΡΑΤΟ ΟΔΥΣΣΕΑ
 • ΠΑΙΑΝΙΑ 17/11 με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ
 • ΠΑΡΟΣ  26/10 με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΤΖΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ

 

 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ  21/10 με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΝΤΩΝΗ
 • ΚΟΜΟΤΗΝΗ 21/10 με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΠΑΡΜΑΚΗ ΘΑΝΑΣΗ

Ούτε η βροχή μπορεί να μας σταματήσει... Ευχαριστούμε όλους όσους αψήφησαν τη βροχή και τίμησαν την ομάδα της STIHL και το Θανάση Παρμάκη με την παρουσία τους.

 • ΘΑΣΟΣ 20/10 με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ

Επιδείξεων συνέχεια... Στις 13/10/2015 πραγματοποιήθηκε επίδειξη μηχανημάτων σε υλοτόμους στο κατάστημα του πιστοποιμένου αντιπροσώπου μας στην Τρίπολη κου Παναγιώτη Κατσιαρδή. 

Στο τέλος της επίδειξης έγινε κλήρωση ενός αλυσοπριόνου MS 170.

Ένα ακόμη σεμινάριο με θέμα «Kανόνες ασφαλούς εργασίας δασεργατών και Πρώτες Βοήθειες» πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στη Φλώρινα.

Η STIHL για μια ακόμη φορά στηρίζει ενέργειες που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας στη φύση. Σε συνεργασία με την πιστοποιημένη αντιπρόσωπο στη Φλώρινα κα Μαρία Γούναρη και το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυρασφάλειας ΠΥΡΟΓΝΩΣΗ διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα τους κανόνες ασφαλούς εργασίας και πρώτων βοηθειών για τους δασεργάτες. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Φλώρινας στο Πισοδέρι το Σάββατο 24/10/2015 και η συμμετοχή των υλοτόμων από την ευρύτερη περιοχή ήταν εντυπωσιακή.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν τόσο η πρόληψη ατυχημάτων με τη χρήση του απαραίτητου εξοπλισμού όπως προστατευτικά ενδύματα, κράνη, γάντια και υποδήματα όσο και η εκμάθηση βασικών ενεργειών που μπορούν να εφαρμοστούν από τον καθένα στο συνάνθρωπο που βρίσκεται σε κίνδυνο και μπορούν αν αποβούν σωτήριες για τη ζωή του. Λιποθυμία, έγκαυμα, τραυματισμός, δάγκωμα φιδιού, αιμορραγία, ηλίαση, υποθερμία, απώλεια αισθήσεων κ.α. είναι μερικά από τα περιστατικά που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια της εργασίας στο βουνό.

Ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και τους ευχόμαστε καλή δουλειά χωρίς ατυχήματα και τραυματισμούς.

Ευχαριστούμε επίσης τους ιδιοκτήτες του χιονοδρομικού για την φιλοξενεία, την περιποίηση και την βοήθεια που μας προσέφεραν στην διοργάνωση του σεμιναρίου.

   

Τριήμερο ταξίδι επιδείξεων σε υλοτόμους την Τρίτη 15, Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου οργάνωσε η STIHL σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο στο Σταυρό Κο Λιτσάκη Αργύρη. Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στα χωριά:
* Σοχός
* Κρυονέρι
* Κοκκινοχώρι

H STIHL χορηγός σεμιναρίου «κανόνες ασφαλούς εργασίας δασεργατών και πρώτες βοήθειες» στo Ανήλιο Μετσόβου.

Η STIHL για μια ακόμη φορά στηρίζει ενέργειες που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας στη φύση. Σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο στα Ιωάννινα Κο Δρούβη και το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυρασφάλειας ΠΥΡΟΓΝΩΣΗ διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα τους κανόνες ασφαλούς εργασίας και πρώτων βοηθειών για τους δασεργάτες. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Ανήλιο την Κυριακή 26/4/2015 και συμμετείχε μεγάλος αριθμός υλοτόμων από την ευρύτερη περιοχή.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν τόσο η πρόληψη ατυχημάτων με τη χρήση του απαραίτητου εξοπλισμού όπως προστατευτικά ενδύματα, κράνη, γάντια και υποδήματα όσο και η εκμάθηση βασικών ενεργειών που μπορούν να εφαρμοστούν από τον καθένα στο συνάνθρωπο που βρίσκεται σε κίνδυνο και μπορούν αν αποβούν σωτήριες για τη ζωή του. Λιποθυμία, έγκαυμα, τραυματισμός, δάγκωμα φιδιού, αιμορραγία, ηλίαση, υποθερμία, απώλεια αισθήσεων κ.α. είναι μερικά από τα περιστατικά που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια της εργασίας στο βουνό.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου στον τομέα Πολιτισμού και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων κο Σιαράβα Κων/νο και τον Διοικητή Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου κο Ιωάννη Φωστιέρη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και τους ευχόμαστε καλή δουλειά χωρίς ατυχήματα και τραυματισμούς.

 

Διήμερο ταξίδι επιδείξεων σε υλοτόμους την Τρίτη 21 & Τετάρτη 22 Απριλίου οργάνωσε η STIHL σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο στη Χαλκίδα Κο Κωνσταντίνου Δημήτρη. Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στα χωριά:

 • Μακρυκάπα
 • Προκόπι
 • Πήλι 

H STIHL χορηγός σεμιναρίου «κανόνες ασφαλούς εργασίας δασεργατών και πρώτες βοήθειες» στη Δράμα.

Η STIHL σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο στην Δράμα κο Τρίμη και με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυρασφάλειας ΠΥΡΟΓΝΩΣΗ διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα τους κανόνες ασφαλούς εργασίες και πρώτων βοηθειών σε δασεργάτες της ευρύτερης περιοχής. Το σεμινάριο έγινε στη Δράμα την Τρίτη 09/12/2014 και τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού υλοτόμων.

 

Το μεγάλο ενδιαφέρον των ελαιοπαραγωγών στην Κρήτη να δούν και να δοκιμάσουνε τα ελαιοραβδιστικά μηχανήματα STIHL μας οδήγησε να επισκεφτούμε για δεύτερη φορά την περιοχή και να οργανώσουμε επιδείξεις ελαιοραβδιστικών.

 • Hράκλειο κρήτης με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΔΑΤΣΕΡΗ ΜΙΧΑΛΗ.
 • Ρέθυμνο με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΣΥΡΙΑΝΟΓΛΟΥ ΤΑΣΟ.
 • ΄Αγιος Νικόλαος με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΣΙΓΑΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟ.

H STIHL βρέθηκε στην όμορφη Λέσβο με το μοναδικό χρυσαφένιο λάδι... και σε συνεργασία με τους εκεί πιστοποιημένους αντιπροσώπους πραγαμτοποιήσε επιδείξεις αλυσοπρίονων και μηχανημάτων για την ελιά.

 • Γέρα Μυτιλήνης με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΟ.
 • Καλλονή Λέσβου με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ.
 • Μυτιλήνη με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο κο ΦΩΤΙΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

Επιδείξεων συνέχεια... Νέες επιδείξεις αλυσοπριόνων και ελαιοραβδιστικών πραγματοποίησε η ομάδα της STIHL σε συνεργασία με τοπικούς αντιπροσώπους.

 • Μεσσήνη σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της περιοχής κο ΛΕΚΑΔΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ.

 

 • Μεσολόγγι σε συνεργασία με τον τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της περιοχής κο ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ.
 • Πρέβεζα σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της περιοχής κο ΖΗΚΙΔΗ ΣΠΥΡΟ.
 • Αιτωλικό σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της περιοχής κο ΣΤΡΑΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ.

Επιδείξεις μηχανημάτων STIHL στο Αίγιο

Στο Αίγιο βρέθηκε η ομάδα της STIHL και σε συνεργασία με τον τοπικό πιστοποιημένο αντιπρόσωπο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ πραγματοποίησαν επίδειξη αλυσοπρίονων και μηχανημάτων STIHL για τον ελαιώνα.

Επιδείξεις ελαιοραβδιστικών και αλυσοπρίονων σε όλη την Κρήτη

Επιδείξεις αλυσοπρίονων και μηχανημάτων για την ελαιοκομία πραγματοποίησε η ANDREAS STIHL AE σε συνεργασία με τους κατατόπους πιστοποιημένους αντιπροσώπους STIHL & VIKING το 2ο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου σε όλη την Κρήτη. Δείτε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα ....

ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ STIHL...

Η οικογένεια  ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ με πρωτεργάτη τον μπαμπά Γεώργιο και άξιο μαθητή τον υιό Μανώλη είναι πλέον ο νέος πιστοποιημένος αντιπρόσωπος STIHL & VIKING στο ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Την Παρασκευή 17/10/2014 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος σε μια εξαιρετικά φιλική ατμόσφαιρα με πολλούς καλεσμένους άφθονη ρακί, κρασί και κρητικούς μεζέδες.

Θερμές ευχές από όλη την ομάδα της STIHL για καλή συνεργασία και καλές δουλειές! 

 

Επιδείξεις αλυσοπρίονων και μηχανημάτων ελαιοκομίας και στην Πελλοπόνησο με τη συνεργασία των πιστοποιημένων αντιπροσώπων μας! Συγκεκριμμένα:

 • Κάτω Αχαιά 23/10 σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της περιοχής ΜΠΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
 • Κυπαρισσία στις 24/10 σε συνεργασία με τον τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της περιοχής κο ΜΑΝΤΖΩΡΟ.  

 

giannakopoulos ΠΑΤΡΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΗΠΟΥΡΟΙ

Σεμινάριο σε επαγγελματίες κηπουρούς με επιδείξεις μηχανημάτων πραγματοποίησε ο κος Γιαννακόπουλος Χρήστος στην Πάτρα. Οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε κλήρωση για ένα MS 170.

kouretas_exhibition ΑΤΤΙΚΗ ΚΟΥΡΕΤΑΣ - ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΗΠΟΥ

Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός με νικητές τον κο Χατζηανδρέου Νικόλαο και τον κο Λαλιώτη Γεώργιο.

artakarabalis ΑΡΤΑ - ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Διαγωνισμό με έπαθλο ένα πλυστικό μηχάνημα STIHL RE 98 & ένα αλυσοπρίονο STIHL MS 170. Νικητές ο Κος Χρήστος Τσούμαλης & ο Κος Δημητρίου Αριστείδης.